Terminator: Dark Fate, το νέο trailer μας αποκαλύπτει περισσότερα για την υπόθεση

Η Paramount Pictures δημοσίευσε σήμερα ένα νέο trailer για το επερχόμενο Terminator: Dark Fate, τη νεά ταινία του James Cameron που συνεχίζει την υπόθεση μετά τα γεγονότα του Terminator 2: Judgement Day, επαναφέροντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Arnold Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton.

Για όσους δεν θυμούνται, η Sarah Connor (Linda Hamilton) και ο γιος της John (Edward Furlong) είχαν καταφέρει να αποτρέψουν την Ημέρα της Κρίσης ταξιδεύοντας στο 1995. Παρόλα αυτά, στο trailer του Dark Fate ακούμε από τη Grace (Mackenzie Davis) ένα υβρίδικο ανθρώπου - εξολοθρευτή, ότι μπορεί να άλλαξαν το μέλλον αλλά δεν άλλαξαν τη μοίρα της Ανθρωπότητας. Στο παιχνίδι μπαίνει ξανά ο T-800 (Arnie) και ξεκινά ένας νέος αγώνας για την επιβίωση.

terminator-dark-fate-poster.jpg
Terminator: Dark Fate Poster

Όπως δήλωσε ο δημιουργός James Cameron, το νέο Terminator: Dark Fate δεν θα ολοκληρώσει οριστικά τον κύκλο της ιστορίας. Αντίθετα, προανήγγειλε πως θα δούμε και άλλα Terminator στο μέλλον για να πουν ολόκληρη την ιστορία, αρκεί φυσικά να πάει καλά το νέο εγχείρημα τους.

Το Terminator: Dark Fate κάνει πρεμιέρα στη 1 Νοεμβρίου 2019.

Loading