The Lord of the Rings: Rise to War, έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 σε Android και iOS

Μεγάλη κινητικότητα στο περιεχόμενο που σχετίζεται με τον κόσμο που εμπνεύστηκε ο J.R.R. Tolkien, καθώς στο κοντινό και μεσοπρόθεσμο μέλλον θα δούμε νέα games και την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει η Amazon.

Ό,τι πιο κοντινό, πάντως, θα είναι το The Lord of the Rings: Rise to War, ένα νέο mobile game στρατηγικής που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 σε Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και Νοτιοανατολική Ασία και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-εγγραφές με δυνατότητα να επιλέξεις από τώρα ποια φατρία θα στηρίξεις (Gondor, Mordor, Rohan κλπ.)

the-lord-of-the-rings-rise-to-war.jpg

Στο The Lord of the Rings: Rise to War θα συναντήσουμε γνώριμους χαρακτήρες και τοποθεσίες από την τριλογία του Tolkien και η υπόθεση είναι στημένη στην Third Age, δηλαδή τη χρονική περίοδο διάρκειας 3000 ετών που κορυφώθηκε με την ήττα του Sauron.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προ-εγγραφή από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading