Το Gemini chatbot ενσωματώθηκε στο Google Messages, αλλά όχι για την ΕΕ

Τον περασμένο μήνα, η Google ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το Gemini στην beta έκδοση του Google Messages από την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη, αλλά τώρα, σχεδόν ένα μήνα αργότερα, το Gemini είναι επιτέλους εδώ στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το 9To5Google, η τελευταία beta έκδοση του Google Messages περιλαμβάνει το Gemini.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο AI chatbot, κάντε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία και η εφαρμογή θα σας εμφανίσει την επιλογή να αλληλεπιδράσετε με το Gemini ακριβώς πριν την εμφάνιση της λίστας επαφών. Πατήστε το και το Google Messages θα ανοίξει τη συνομιλία με το chatbot. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Gemini όπως θα κάνατε στην εφαρμογή ή στην web portal του chatbot. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Google, μπορείτε να "συντάσσετε μηνύματα, να οργανώνετε ιδέες, να σχεδιάζετε εκδηλώσεις ή απλώς να έχετε μια διασκεδαστική συζήτηση".

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τελευταία λειτουργία, θα πρέπει να έχετε προσωπικό λογαριασμό Google, να έχετε ρυθμίσει τη γλώσσα στα Αγγλικά, να βρίσκεστε σε μία από τις 165 χώρες που το υποστηρίζουν (σ.σ. οι χώρες της ΕΕ όχι για την ώρα) και να έχετε συσκευή Pixel 6 ή νεότερη από τη Google, Pixel Fold, Samsung Galaxy S22 ή νεότερη συσκευή από τη Samsung ή συσκευή Galaxy Z Fold ή σειρά Galaxy Z Flip.

[via]

Loading