Αυτή η ιστοσελίδα ξέρει τι κάνεις στο Facebook και Foursquare

site

Αναμφίβολα υπάρχουν αρκετά άτομα που ξεπερνούν τα όρια και δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία στο δημοφιλέστερο, ίσως, κοινωνικό δίκτυο Facebook. Τον κίνδυνο από τη συμπεριφορά αυτή έρχεται να επισημάνει μια νέα ιστοσελίδα με τίτλο “We Know What You’re Doing” που δημιουργήθηκε από τον Callum Haywood.

Η σελίδα αυτή, λοιπόν, συλλέγει δημόσια στοιχεία του Facebook και του Foursquare βασισμένα στις εξής κατηγορίες: 1) ποιος θέλει να απολυθεί, 2) ποιος είναι μεθυσμένος, 3) ποιος παίρνει ναρκωτικά, 4) ποιος έχει νέο αριθμό τηλεφώνου. Στις κατηγορίες αυτές εμφανίζονται τα αντίστοιχα posts που έχουν δημοσιευθεί στο Facebook και τα check-ins που έχουν γίνει στο Foursquare συνδυάζοντας μάλιστα την διεύθυνση του σπιτιού σας με την αντίστοιχη εικόνα του Google Street View.

Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα εδώ και, ίσως, από εδώ και πέρα να σκεφτείτε ξανά την επόμενη δημοσίευσή σας και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στο προφίλ σας.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook, Featured, Foursquare, Internet. Bookmark the permalink.