Windows 10 και Office 2016 Pro σε πολύ χαμηλές τιμές

Αργό λειτουργικό σύστημα; Θέματα ασφαλείας λόγω παλιού λειτουργικού συστήματος; Μάλλον ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου στην τελευταία έκδοση του Windows 10, η οποία προσφέρει ταχύτητα, ασφάλεια και πολλές νέες λειτουργίες που “χάνεις” κολλημένος στις προηγούμενες εκδόσεις. Αν θέλεις να απογειώσεις το μηχάνημα σου, φτιάξε πακέτο με το Microsoft Office σε πολύ προνομιακή τιμή εκμεταλλευόμενος τις εκπτώσεις του καταστήματος keysoff.com. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, το Windows 10 είναι το μέλλον και φέρνει μαζί του σημαντικά βελτιωμένο multitasking, ψηφιακή βοηθό Cortana, αποτελεσματικότερες εφαρμογές και φυσικά μεγαλύτερη ασφάλεια και οργάνωση.

Αυτή την περίοδο, το keysoff.com προσφέρει έκπτωση 42% δηλώνοντας το κουπόνι SKK42 στο ταμείο για να βρεις τα Windows 10 Pro και Home σε εξαιρετικές τιμές:

Αν θέλεις το Windows 10 στον υπολογιστή σου πακέτο με το Office, τότε με το κουπόνι SKK57 λαμβάνεις έκπτωση 57% για τα παρακάτω προϊόντα:

Αν έχεις ήδη Windows 10 και χρειάζεσαι μόνο το Office, τότε με το κουπόνι SKK55 κερδίζεις έκπτωση 55% για τις ακόλουθες εκδόσεις της σουίτας της Microsoft:

Σχετικά με το keysoff.com

Το κατάστημα διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysoff.com.

Loading