Windows 11: Αυτό είναι το νέο Snipping Tool

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη beta έκδοση του Windows 11, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον επικεφαλής του τμήματος Windows & Devices, κ. Panos Panay, να αποκαλύψει ο ίδιος κάποιες από τις νέες λειτουργίες της νέας έκδοσης.

Ο Panay δημοσίευσε ένα μικρό video για να μας δείξει το νέο Snipping Tool του Windows 11, από το οποίο έχει αντικατασταθεί το εικονίδιο του ψαλιδιού με το σύμβολο “+” και έχει προστεθεί drop-down menu mε όλες τις επιλογές για λήψη screenshot.

Ουσιαστικά, η Microsoft έχει συνδυάσει τις καλύτερες λειτουργίες των Snipping Tool και Snip & Sketch Tool προκειμένου να μη μπερδεύονται οι χρήστες με δύο εφαρμογές, αλλά η πραγματική ευχρηστία και λειτουργικότητα θα φανεί μόνο στην πράξη.

Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders θα δουν το νέο Snipping Tool με τη νέα αναβάθμιση του Windows 11 που αναμένεται από ώρα σε ώρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading