Ασύρματος φορτιστής και fitness band της Xiaomi σε πολύ καλές τιμές

Δύο νέες πολύ καλές προσφορές για ιδιαίτερα gadgets της Xiaomi τρέχουν αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για τον ασύρματο φορτιστή της εταιρείας ισχύος 20W και για τη global έκδοση του fitness band Mi που μπορείτε να προμηθευτείτε με εκπτωτικά κουπόνια.

Ξεκινώντας από τον ασύρματο φορτιστή Xiaomi 20W Fast Wireless Charger, έρχεται με νέο σχεδιασμό και μέγιστη ισχύ φόρτισης 20W ικανή να φορτίσει πλήρως τη μπαταρία π.χ. του Xiaomi Mi 9 μέσα σε 90 λεπτά. Στα πλεονεκτήματα του η χρήση σιλικόνης στο επάνω μέρος με μικρές ραβδώσεις ώστε να μη γλυστρά η συσκευή που φορτίζεις, αλλά και το διπλό σύστημα διαφυγής θερμότητας που διατηρεί τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα για μέγιστη απόδοση. Είναι συμβατός με το πρωτόκολλο Qi, επομένως, υποστηρίζει την πλειοψηφία των συσκευών που επιδέχονται ασύρματης φόρτισης. Μπορείτε να τον βρείτε στα €26.06 δηλώνοντας το κουπόνι GV20WHUHU στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής με μέθοδο EU Priority Line).

Από την άλλη, το Xiaomi Mi Band 3 (Global Version) έρχεται με βελτιωμένες δυνατότητες σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις της δραστηριότητας του χρήστη, ανθεκτικό σε πιέσεις έως 5ATM και σε βάθος έως 50m, υποστήριξη χειρονομιών για τη διαχείριση και οθόνη αφής 0.78'' OLED. Διαθέσιμο στα €23.33 με το κουπόνι GVB3YRCoo στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής με μέθοδο EU Priority Line).

Loading