Φήμη: Galaxy Z Fold6, Z Flip6 και Ring παρουσιάζονται αρχές Ιουλίου

Το δεύτερο Unpacked event της Samsung για φέτος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές Ιουλίου, και σε αυτήν την εκδήλωση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, αλλά και του Galaxy Ring.


Η αναφορά προέρχεται από το Sammobile, το οποίο έχει την πληροφορία ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουλίου. Υποθέτουν ότι θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου, επειδή είναι Τετάρτη - η ημέρα που η Samsung αρέσκεται να πραγματοποιεί τις Unpacked ανακοινώσεις της. Αυτό που το καθιστά επίσης αληθοφανές είναι η τάση της Samsung να κυκλοφορεί τις συσκευές Galaxy Z Fold και Z Flip όλο και νωρίτερα - η τέταρτη γενιά κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου, ενώ η πέμπτη γενιά έφτασε στις αρχές Αυγούστου. Τέλος, η 10η Ιουλίου είναι ακριβώς πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου. Όντας μεγάλος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, η Samsung θα επιδιώξει να κάνει αίσθηση στην τελετή έναρξης.

Ήδη έχουν έρθει στη δημοσιότητα renders για τα νέα αναδιπλούμενα της εταιρείας, Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6, ενώ φημολογείται έντονα ότι θα υπάρξει φέτος και έκδοση Galaxy Z Fold6 Ultra που θα διαθέτει τον αισθητήρα 200MP του Galaxy S24 Ultra. Σε ό,τι αφορά το Galaxy Ring, εμείς είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στο MWC 2024 απ' όπου σας κοινοποιήσαμε ορισμένες φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς η εταιρεία δεν το έβγαλε ποτέ από τις προθήκες για μια hands-on δοκιμή.

[via]

Loading