Αυτό είναι το Samsung Galaxy Ring!

Η Samsung αποκάλυψε και επίσημα πλέον το περίφημο Samsung Galaxy Ring στο πλαίσιο του MWC 2024, χωρίς όμως να εμβαθύνει σε όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του νέου gadget. Η εταιρεία ουσιαστικά μας δείχνει για πρώτη φορά το δαχτυλίδι της και αναλύει παρακάτω το όραμα της για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και της υγείας των χρηστών.

Απλοποίηση της ευεξίας με την ενοποίηση διάσπαρτων δεδομένων υγείας

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης είναι τα κατακερματισμένα δεδομένα και ο τρόπος με τον οποίο θα τα ενώσει όλα μαζί.

Η Samsung βρίσκεται σε μοναδική θέση για να αναλάβει αυτό το έργο με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαφορετικά οικοσυστήματα συνδεδεμένων συσκευών. Τώρα, με το Samsung Health, συνδέονται διαφορετικές συσκευές και λύσεις συνεργατών μέσα σε μια ενιαία πλατφόρμα, καθιστώντας απλούστερη την παρακολούθηση των καταστάσεων υγείας σε ένα Galaxy wearable.

Συλλέγοντας δεδομένα μέσω προηγμένης τεχνολογίας αισθητήρων, θα λάβετε μια βαθύτερη, πιο ολιστική κατανόηση της υγείας σας με βελτιωμένες πληροφορίες και ενσωματωμένα δεδομένα υγείας τρίτων. Και όπως πάντα, τα προσωπικά σας δεδομένα στις συσκευές Galaxy παραμένουν ασφαλή χάρη στην πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox.

Μετατροπή των δεδομένων σε ουσιαστικές γνώσεις με τη μετασχηματιστική δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης

Όπως σε κάθε καλό μοντέλο δεδομένων, ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιείτε τις πληροφορίες είναι το κλειδί. Σε αυτή τη νέα mobile εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης, η Samsung επικεντρώνεται στο να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της μεγιστοποίησης των πληροφοριών. Με την ευφυΐα της AI, την πιο μετασχηματιστική τεχνολογία του αιώνα, οι χρήστες θα λαμβάνουν πιο εξατομικευμένες πληροφορίες και προσαρμοσμένες εμπειρίες υγείας μέσω του εκτεταμένου παγκόσμιου συνόλου δεδομένων της Samsung Health από 64 εκατ. μηνιαίως ενεργούς χρήστες. Και ενώ το ταξίδι ευεξίας κάθε χρήστη είναι μοναδικό, πιστεύουμε ότι όλοι ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο - αποκτώντας μια βαθύτερη κατανόηση της υγείας τους μέσω πιο ολοκληρωμένων πληροφοριών, που καλύπτουν το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Samsung συνεχίζει να δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο εργαλείων που βοηθούν στην εύκολη, συνεχή και ακριβή παρακολούθηση της υγείας τους. Αυτή η προσέγγιση ζωντανεύει στο χαρτοφυλάκιο των φορητών συσκευών μας με επερχόμενες λειτουργίες όπως το My Vitality Score και το Booster Card, συνδυάζοντας περισσότερα δεδομένα με νέα έξυπνη ανάλυση για να παρέχουμε ακόμη πιο εξατομικευμένη και εφαρμόσιμη καθοδήγηση μέρα και νύχτα.

Όλα γίνονται πραγματικότητα ξεκινώντας από έναν καλό βραδινό ύπνο

Με περισσότερα δεδομένα και μεγαλύτερη ευφυΐα, οι χρήστες θα λάβουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για προληπτικές λύσεις ευεξίας από άκρη σε άκρη, ξεκινώντας από τον ύπνο. Έχουμε αναπτύξει μια ποικιλία λειτουργιών που προσφέρουν στους χρήστες μια βαθύτερη κατανόηση της ποιότητας του ύπνου τους και άλλων πτυχών της υγείας τους κατά τη διάρκεια του ύπνου. Για παράδειγμα, η λειτουργία άπνοιας ύπνου, η οποία έλαβε πρόσφατα έγκριση De Novo από τον FDA των ΗΠΑ, θα ανιχνεύει σημάδια μέτριας έως σοβαρής αποφρακτικής άπνοιας ύπνου - και συχνά αδιάγνωστης και μη θεραπευμένης - χρόνιας ιατρικής πάθησης, ώστε να μπορούν να την αντιμετωπίσουν με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Samsung συνεργάσεται με διάφορες εταιρείες για να συνδέσει αυτές τις δυνατότητες με λύσεις και υπηρεσίες του πραγματικού κόσμου που θα διευρύνουν την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο βέλτιστο περιβάλλον ύπνου με ένα έξυπνο στρώμα που μπορεί να ρυθμίσει με ακρίβεια τις ιδανικές θερμοκρασίες ύπνου για ξεκούραση.

Το μέλλον της ευεξίας είναι στα δάχτυλά σας

Η Samsung αναγνωρίζει ότι η βαθιά κατανόηση της προσωπικής υγείας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά μακροπρόθεσμα οφέλη ευεξίας για τους χρήστες μας. Καθώς προσπαθούμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας να παρέχουμε στους χρήστες μια ολοκληρωμένη αλλά απλοποιημένη προσέγγιση για την καθημερινή ευεξία, συνειδητοποιούμε ότι η επιλογή είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Η απόκτηση ακριβών, λεπτομερών και προηγμένων πληροφοριών σχετικά με τις προσωπικές συνθήκες υγείας αποτελεί το θεμέλιο για την καλύτερη παρακολούθηση και δράση της αλλαγής.

Οι κινητές συσκευές θα γίνουν το κύριο σημείο πρόσβασης για την τεχνητή νοημοσύνη και μέσω του Samsung Galaxy - με το ευρύ και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας, την κληρονομιά της καινοτομίας και τη φιλοσοφία της ανοιχτής συνεργασίας - είμαστε σε καλή θέση για να επιταχύνουμε την παγκόσμια επέκτασή της. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το Samsung Galaxy Ring αργότερα φέτος - φέρνοντας τις συσσωρευμένες καινοτομίες της Samsung στη μικρότερη μορφή για άνετη χρήση 24/7. Ως νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των wearables, το Galaxy Ring θα προσφέρει στους χρήστες έναν εντελώς νέο τρόπο απλοποίησης της καθημερινής ευεξίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατανοούν τον εαυτό τους με περισσότερες πληροφορίες και περισσότερους τρόπους μέρα και νύχτα. Με το Galaxy Ring, οι χρήστες μπορούν να αγκαλιάσουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία σε κάθε βήμα του ταξιδιού ευεξίας τους, ενώ όλα αυτά θα παραδίδονται παράλληλα με το ευρύτερο όραμα της Samsung για μια πιο συνδεδεμένη, ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη ψηφιακή πλατφόρμα ευεξίας.

Η Samsung θα συνεχίσει να εμπλουτίζει και να επεκτείνει τις εμπειρίες Galaxy AI σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και τις συνεργασίες μας, για να παρουσιάσει κινητές εμπειρίες που ξεπερνούν τη φαντασία. Το λανσάρισμα του Galaxy Ring είναι μόνο μία από τις πολλές πρωτοβουλίες της Samsung που το αποδεικνύουν αυτό και υλοποιεί το όραμά μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ξεκινώντας από το σπίτι, μαζί σας. Μέσω της δύναμης της νοημοσύνης, των συνεργασιών και της προηγμένης τεχνολογίας, βοηθάμε περισσότερους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να κάνουν τις μικρές αλλαγές που έχουν μεγάλο αντίκτυπο, κάθε μέρα. Με αυτό, τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης Galaxy και πολλές ακόμη συναρπαστικές λύσεις και ενημερώσεις για την υγεία και την ευεξία στον ορίζοντα, ανυπομονούμε να δείτε τι έχουμε στα σκαριά.

Loading