1899: Πρώτο πλήρες trailer για τη νέα σειρά των δημιουργών του Dark

Από τον περασμένο Ιούνιο είχαμε να δούμε υλικό για το 1899, την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά των δημιουργών του Dark που αναμένεται στις 17 Νοεμβρίου 2022 στο Netflix, και η εταιρεία μας αποζημιώνει με ένα ολοκληρωμένο trailer

Βρισκόμαστε στο έτος 1899 σε ένα ατμόπλοιο που μπαρκάρει από το Λονδίνο γεμάτο μετανάστες με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το πλοίο λαμβάνει ένα μυστηριώδες σήμα από ένα άλλο πλοίο μεταναστών, το Prometheus, που μοιάζει ακυβέρνητο στον ωκεανό. Αυτό που φαινόταν ως ένα απλό ταξίδι διάρκειας 7 ημερών μετατρέπεται σε αποστολή διάσωσης και σύντομα σε έναν τρομακτικό εφιάλτη. Σε κάποια φάση, μάλιστα, ένας επιβάτης σχολιάζει πως οτιδήποτε ήταν αυτό που έφερε την καταστροφή στο Prometheus, τώρα συμβαίνει στο δικό τους πλοίο.

Το 1899 αποτελεί δημιουργία των Jantje Friese και Baran do Odar, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την σκηνοθεσία, ενώ στο cast συμμετέχουν οι Emily Beecham, Yann Gael, Mathilde Ollivier, Isabella Wei, Aneurin Barnard και Rosalie Craig.

Loading