3 Body Problem: Το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα στο Netflix

Οι δημιουργοί του Game of Thrones, D.B. Weiss και David Benioff, συνεργάζονται με το Netflix σε διάφορα projects, συμπεριλαμβανομένης της σειράς επιστημονικής φαντασίας 3 Body Problem. Το τελευταίο trailer έχει πλέον δημοσιευθεί και μας δίνει την καλύτερη δυνατή ματιά στην επερχόμενη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου 2024 στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Το 3 Body Problem χαρακτηρίζεται ως μια σειρά που "ξεφεύγει από το είδος" και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων. Αφηγείται την ιστορία του πώς η απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στην Κίνα της δεκαετίας του 1960 έχει επιπτώσεις σε όλο το χωροχρονικό συνεχές.

"Καθώς οι νόμοι της Φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι ξανασυναντιούνται για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της Ανθρωπότητας", αναφέρεται στην περιγραφή της σειράς. Το 3 Body Problem θα καταπιαστεί και με μεταφυσικές έννοιες, όπως φαίνεται, καθώς ένας χαρακτήρας λέει στο trailer: "Όταν η συνείδησή σου τελειώνει σε έναν κόσμο, μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει σε πολλούς άλλους κόσμους".

Στο cast συμμετέχουν πολλά σπουδαία ονόματα, όπως οι John Bradley και Liam Cunningham από το Game of Thrones, καθώς και οι Eiza Gonzalez, Benedict Wong και Jonathan Pryce.

Loading