up_icon
Alienware Laptops

Alienware m17 R5: Το πανίσχυρο laptop με την πρώτη οθόνη 480Hz

26 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Alienware m17 R5: Το πανίσχυρο laptop με την πρώτη οθόνη 480Hz

Υλοποιώντας τη δέσμευσή της για δημιουργία κορυφαίας εμπειρίας παιχνιδιού, η Alienware ανακοινώνει την κυκλοφορία του ισχυρότερου φορητού υπολογιστή AMD Advantage 17 ιντσών και την εισαγωγή της τεχνολογίας πάνελ 480Hz που εφαρμόζεται σε οθόνη laptop για πρώτη φορά. Οι νέες αυτές εξελίξεις έχουν στόχο να κάνουν τα γραφικά πιο ποιοτικά, το παιχνίδι πιο ομαλό και την εμπειρία πιο ρεαλιστική συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία παιχνιδιών και εμβληματικό σχεδιασμό.

O Alienware m17 R5 απευθύνεται στους λάτρεις της ισχύος, ως γνήσιο προϊόν της συνεργασίας με την AMD, διαθέτοντας επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen 6000, γραφικά της σειράς AMD Radeon RX 6000 και νέες «έξυπνες τεχνολογίες» (AMD Smart Technologies). Η νέα προσθήκη του υποσυστήματος γραφικών GPU AMD Radeon RX 6850M XT 12GB GDDR6 παρέχει μια επιπλέον επιλογή διαμόρφωσης για χρήστες με μεγάλες απαιτήσεις.

Οι «έξυπνες τεχνολογίες» (AMD Smart Technologies) που εμπεριέχονται στις διαμορφώσεις του Alienware m17 R5 περιλαμβάνουν:

  • AMD SmartShift Max: Δυναμική εναλλαγή ισχύος μεταξύ των διακριτών γραφικών και της APU Radeon η οποία ενισχύει την απόδοση στα παιχνίδια, αλλά και τη γενικότερη απόδοση στη δημιουργία περιεχομένου.

  • AMD SmartAccess Graphics: Τεχνολογία που επιτρέπει τη βελτίωση του ρυθμού ανανέωσης (frame rate), τη μείωση των καθυστερήσεων (latency) και την εξοικονόμηση μπαταρίας, επιτρέποντας στα διακριτά γραφικά Radeon ή στα γραφικά Ryzen να χειρίζονται την απόδοση και την απεικόνιση διατηρώντας παράλληλα το πλεονέκτημα του AMD FreeSync. Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα.

  • AMD Smart Access Memory: Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους επεξεργαστές Ryzen να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες της μνήμης της κάρτας γραφικών Radeon.

  • AMD FreeSync Premium: Ομαλό gameplay σε σχεδόν οποιοδήποτε ρυθμό ανανέωσης μέσα από προσαρμοστική τεχνολογία συγχρονισμού.

Με κορυφαίες ταχύτητες και χρόνους απόκρισης, o Alienware m17 R5 σας επιτρέπει να παίζετε τους αγαπημένους σας τίτλους με ομαλό τρόπο, μετατρέποντας το παιχνίδι σε προέκταση των αισθήσεών σας. Είναι εξοπλισμένος, επίσης, με τεχνολογία ψύξης Alienware Cryo-tech που διαθέτει ενσωματωμένο θάλαμο ατμών (vapor chamber) για να διατηρεί υψηλή απόδοση όταν παίζετε παιχνίδια με γραφικά υψηλών απαιτήσεων.

alienware-amd-advantage.jpg

Οι οθόνες 480Hz έρχονται στα μοντέλα Alienware m17 R5 και x17 R2

Μια νέα επιλογή έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των φορητών υπολογιστών για παιχνίδια Alienware m17 R5 και Alienware x17 R2. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια τεχνολογία οθόνης FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ιδίως στους gamers των multiplayer ανταγωνιστικών παιχνιδιών και των esports. Καταρχάς, προσφέρει ομαλότητα στο animation για ευκολότερη στόχευση, μείωση των ανεπιθύμητων σκιάσεων που αποσπούν την προσοχή και μειώνουν την ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση συστήματος, με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερος ο εντοπισμός άλλων παικτών πιο έγκαιρα.

Κάθε παίκτης μπορεί να επωφεληθεί από τους ομαλούς ρυθμούς καρέ που παρέχει η νέα οθόνη 480Hz, ενώ οι ανταγωνιστικοί παίκτες που παίζουν παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό θα αντιληφθούν αμέσως τα πλεονεκτήματα των υψηλών ρυθμών ανανέωσης. Η νέα οθόνη είναι συμβατή τόσο με την τεχνολογία AMD FreeSync όσο και την NVIDIA G-SYNC.

To πρωτοποριακό gaming panel 480Hz είναι ειδικά κατασκευασμένο για κορυφαίες εμπειρίες, διαθέτοντας τα εξής τεχνολογικά πλεονεκτήματα:

  • Advanced Optimus: Ελέγχει αυτόματα τον ενσωματωμένο διακόπτη MUX για να απενεργοποιεί την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή iGPU και να χρησιμοποιεί την πιο ισχυρή διακριτή dGPU, με αποτέλεσμα να παρέχει επιπλέον έλεγχο της απόδοσης του παιχνιδιού και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

  • ComfortView Plus: Μια ενσωματωμένη, πάντα ενεργοποιημένη τεχνολογία, βασισμένη σε hardware που ρυθμίζει τις εκπομπές μπλε φωτός, ώστε να μην επηρεάζεται η χρωματική ακρίβεια.

  • Dolby Vision: Προσφέρει βέλτιστα προφίλ χρωμάτων και αντίθεση που υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες του παραδοσιακού υψηλού δυναμικού εύρους (HDR).

Εναλλακτικά, προσφέρουμε επιλογές διαμόρφωσης με οθόνες UHD (3840 x 2160) 120Hz 3ms στους φορητούς υπολογιστές m17 R5 και x17 R2 για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα πάνελ υψηλότερης ανάλυσης σε σχέση με τους ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Dell και Alienware παρουσιάζουν τη νέα γενιά gaming laptops

19 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Alienware και η Dell αποκαλύπτουν έξι νέους φορητούς υπολογιστές για παιχνίδια, μεταξύ των οποίων τα μοντέλα Alienware m18 και m16, Alienware x16 και x14 και Dell G16 και G15. Η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από ...

Νέα γενιά gaming PCs και περιφερειακών Alienware

10 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Alienware συνεχίζει την αποστολή της με στόχο να δημιουργεί κορυφαίες εμπειρίες παιχνιδιού με τρία νέα προϊόντα: το ανανεωμένο Aurora R15 Gaming Desktop, το μικρού μεγέθους και πλούσιο σε χαρακτηριστικά ...

Alienware AW2723DF: Η νέα 27'' 4K gaming οθόνη με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης εικόνας

18 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Dell Technologies ανακοινώνει την οθόνη Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF). Πρόκειται για μια από τις πιο γρήγορες στην αγορά, εξοπλισμένη με τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ποιότητας για εξαιρετικά ομαλό ...

Νέα Alienware και Dell gaming PCs με επεξεργαστές AMD για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις

18 Μαΐου 2022 Techgear Team

Πέρυσι την ίδια εποχή, η Alienware άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο παρουσιάζοντας για πρώτη φορά φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστές AMD ύστερα από μια δεκαετία. Ένα χρόνο αργότερα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με την ...

Alienware x14: Πρεμιέρα για το πιο λεπτό gaming laptop 14’’ στον κόσμο

22 Φεβρουαρίου 2022 Techgear Team

Με επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς, και επιλογές GPU NVIDIA GeForce GTX έως 3060 έρχεται παντοδύναμο για παιχνίδι χωρίς όρια. Ο Alienware x14 διαθέτει την μεγαλύτερη για gaming laptop 14’’ μπαταρία που δεν ...

Alienware Concept Nyx: Το όραμα της εταιρείας για streaming παιχνιδιών σε οποιαδήποτε οθόνη

03 Ιανουαρίου 2022 Christos Elpidis

Μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου και σιγά σιγά όλα κινούνται γύρω από τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, το CES 2022 που θα ξεκινά την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2021 με αρκετές απώλειες της ...

Alienware x15/x17: Τα πανίσχυρα και λεπτότερα gaming laptops της αγοράς

02 Ιουνίου 2021 Christos Elpidis

Αποκαλυπτήρια για τη σειρά Alienware X από τη Dell στο πλαίσιο της Computex 2021, η οποία συστήνεται στο κοινό ως η πιο λεπτή σειρά gaming laptops στον κόσμο με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και σημαντικά ...

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

02 Μαρτίου 2021 Techgear Team

Η Alienware προσφέρει πάντα τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού που τροφοδοτούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες. Καθώς βαδίζουμε με θάρρος στο 2021, συνεργαζόμαστε με την NVIDIA και την AMD για να ...

Loader
please wait
techgear_icon