Arcane: Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Arcane, η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Riot Games θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 05:00 (ώρα Ελλάδας). Η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσω Tencent video στην Κίνα και Netflix παγκοσμίως, λίγες ώρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends Worlds.

Το show είναι χωρισμένο σε τρία ξεχωριστά acts με τρία επεισόδια ανά act. Tα πρώτα τρία επεισόδια εστιάζουν στο ξεκίνημα των δύο αδερφών, Vi και Jinx, και θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου. Το δεύτερο act θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα αργότερα στις 13 Νοεμβρίου στις 10 πμ (ώρα Ελλάδας) και το τρίτο act θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου στις 10 πμ (ώρα Ελλάδας).

O Nicolo Laurent, CEO της Riot Games δήλωσε σχετικά: 

Παίκτες από όλο τον κόσμο αγαπούν το League of Legends και το σύμπαν του. Το πάθος τους είναι εκείνο που μας εμπνέει να δημιουργούμε αναπαραστάσεις της Runeterra άξιες της υποστήριξης τους. Η κυκλοφορία του Arcane είναι η αρχή ενός επόμενου κεφαλαίου για την Riot και ανυπομονούμε να δουν οι παίκτες όλα όσα έχουμε ετοιμάσει σε παιχνίδια, ψυχαγωγία και αθλητισμό.
Προς τιμήν αυτής της στιγμής, τοποθετούμε τους παίκτες σε μια εντυπωσιακή εμπειρία κυκλοφορίας. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Arcane θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ενιαία παγκόσμια γιορτή, συνδυασμένο ανταγωνισμό, ψυχαγωγία και κοινότητα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σκεφτείτε το ως ένα σούπερ Σαββατοκύριακο για τους παίκτες

Βασισμένο στον κόσμο πίσω από το League of Legends, το Arcane εστιάζει στη λεπτή ισορροπία μεταξύ της πλούσιας πόλης του Piltover και τον σκοτεινό υπόκοσμο της Zaun. Φημισμένες σε όλη τη Runeterra ως η “πόλη της προόδου”, πολλά από τα λαμπρότερα μυαλά του κόσμου θεωρούν αυτές τις περιοχές σπίτι τους. Όμως η δημιουργία του Hextech, ενός τρόπου όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να χειρίζεται μαγική ενέργεια, απειλεί την ισορροπία αυτή. Καθώς το Arcane διηγείται το παρελθόν των ηρώων του League of Legends, η σειρά είναι σχεδιασμένη ώστε να στέκεται μόνη της ως ένας πολύπλοκος κόσμος γεμάτος ηθικά διλήμματα, εφέ που κόβουν την ανάσα και εντυπωσιακή αφήγηση.

Ο Christian Linke, Συνδημιουργός του Arcane δήλωσε: 

Όταν ξεκινήσαμε για την παραγωγή του Arcane, γνωρίζαμε πως είχαμε στα χέρια μας κάτι πραγματικά ιδιαίτερο με την ιστορία της Jinx και της Vi. Θέλαμε να εξερευνήσουμε την ιδέα του τι θα έκανες για την οικογένεια σου, με ποιες αξίες σου θα έκανες συμβιβασμούς και πόση διαμάχη θα άντεχες. Η ιστορία, συνδυάζει κινούμενο σχέδιο στο χέρι με λεπτές αποχρώσεις στον σχεδιασμό των χαρακτήρων που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τη Fortiche, προσφέρει στους παίκτες μια πλούσια ματιά μέσα από τον κόσμο του League of Legends

Οι παίκτες θα δουν γνώριμα πρόσωπα στο Arcane, όπως οι Jinx, Vi, Jayce και Caitlyn, και θα μάθουν ποια γεγονότα τους μετέτρεψαν στους θρυλικούς ήρωες που γνωρίζουμε σήμερα καθώς προχωράμε μπροστά τις ιστορίες τους. Οι παίκτες θα γνωρίσουν επίσης μερικά νέα πρόσωπα επίσης όπως οι Vander and Silco, που είναι αμφότεροι κάτοικοι της Zaun και παίζουν σημαντικό ρόλο στο χτίσιμο αυτού του εξελισσόμενου κόσμου.

Ο Alex Yee, Συνδημιουργός του Arcane εξήγησε πως: 

Το Arcane είναι μια ιστορία για την δυαδικότητα. Πως οι χαρακτήρες χωρίστηκαν στα δύο μισά μιας πόλης με αξίες και ευκαιρίες που είναι αντίθετες αλλά και συμπληρωματικές. Ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορεί να είσαι ο ήρωας στην ιστορία σου αλλά να είσαι ο κακός σε εκείνη κάποιου άλλου

Οι ήρωες του Arcane είναι οι ίδιοι που αγάπησαν οι παίκτες μέσα από τα παιχνίδια μας. Θα πρέπει να νιώσουν ιδιαίτερα εξοικειωμένοι όμως θα υπάρχουν και κάποιες διαφορές από όσα θυμάστε καθώς τους προσαρμόσαμε στο τηλεοπτικό στυλ.

Η σειρά θα εξερευνήσει τα άκρα στα οποία θα φτάσουν οι χαρακτήρες μας όταν η οικογένεια και η παράδοση έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τις πεποιθήσεις τους. Οι προσωπικές διαμάχες επηρεάζουν τον κόσμο με τρόπους που ποτέ δεν περίμεναν και δημιουργούν το μέλλον αυτών των αδελφών πόλεων.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Riot ανακοίνωσε τις φωνές για το Arcane. Παρακάτω θα βρείτε το cast της Αγγλικής γλώσσας:

  • Vi - Hailee Steinfeld
  • Caitlyn - Katie Leung
  • Jayce - Kevin Alejandro
  • Silco - Jason Spisak
  • Jinx - Ella Purnell
  • Mel - Toks Olagundoye
  • Vander - JB Blanc
  • Viktor - Harry Lloyd

Σχετικά με το Arcane

Το Netflix και η Riot Games φέρνουν το παγκόσμιο φαινόμενο του League of Legends franchise στην τηλεόραση με την σειρά κινουμένων σχεδίων Arcane. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη και στο Tencent video στην Κίνα και σηματοδοτεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά της Riot Games. Το Arcane ανήκει στο παγκόσμια αναγνωρισμένο League of Legends IP της Riot Games, και είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων και παράχθηκε από την Riot Games σε συνεργασία με την Fortiche Productions.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading