Asterix: Ανακοινώθηκε anime τηλεοπτική σειρά, έρχεται στο Netflix το 2022

Συνεχίζονται οι πολύ ενδιαφέρουσες αναγγελίες από πλευράς Netflix, η οποία καταφέρνει να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων συνδρομητών της πλατφόρμας της αναβιώνοντας σπουδαίες δημιουργίες της pop κουλτούρας.

Αυτή τη φορά η είδηση έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας animated τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στις περιπέτειες του Αστερίξ, η οποία αναμένεται ότι θα προβληθεί μέσα από το Netflix το 2022. Επικεφαλής του project έχει τεθεί ο Alain Chabat, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της live-action ταινίας Asterix & Obelix: Mission Cleopatra (3η σε εισπράξεις στην ιστορία του γαλλικού κινηματογράφου).

Η τηλεοπτική σειρά θα βασιστεί ειδικά στο βιβλίο Αστερίξ: Ο αγώνας των αρχηγών που κυκλοφόρησε το 1971 από τους René Goscinny και Albert Uderzo, ενώ μεταφέρθηκε σε anime ταινία το 1989. Το πρώτο βιβλίο Αστερίξ ο Γαλάτης είχε κυκλοφορήσει το 1961 και συνολικά το δίδυμο δημοσίευσε 23 βιβλία μέχρι το θάνατο του Goscinny το 1977.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν και άλλες σεζόν που θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα βιβλία, αλλά υποθέτουμε ότι η Netflix θα περιμένει να δει κατά πόσο θα ενδιαφερθεί το κοινό για την πρώτη σεζόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Netflix]

Loading