Avengers: Endgame, δείτε το νέο επικό trailer για την ταινία με φρέσκες πληροφορίες

Η Marvel δημοσίευσε σήμερα το δεύτερο trailer για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Avengers: Endgame, το οποίο περιλαμβάνει αρκετό υλικό από το πρώτο trailer αλλά και αρκετές νέες σκηνές που έδειξε η Disney πριν από μερικές ημέρες σε κλειστό κύκλο.

Από τα μάτια μας περνούν σκηνές προηγούμενων ταινιών της Marvel (Iron Man, Captain America: Civil War, Thor και Infinity War), ακούμε τους Tony Stark, Peggy Carter, Thor και Natasha σε κάποιες στιγμές, με την ιστορία να μας προετοιμάζει για την τελειωτική μάχη: "Περάσαμε μεγάλο πόνο, αλλά δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη με κάθε κόστος".

Επιπλέον, φαίνεται μια μάχη στη Γη σε θολό τοπίο με καπνό και φωτιά στο φόντο, όπου συμμετέχουν οι Rocket, War Machine, Nebula, Ant-Man και Captain America και αν κρίνουμε από την έκφραση του τελευταίου, τα πράγματα μάλλον δεν πηγαίνουν και πολύ καλά.

Προς το τέλος βλέπουμε τους ήρωες στις νέες πανοπλίες τους και αφήνεται να εννοηθεί ότι οι Avengers θα γυρίσουν πίσω στο χρόνο μέσω του Quantum Realm.

Η σκηνοθεσία του Avengers: Endgame έχει ανατεθεί και πάλι στους Anthony και Joe Russo, ενώ η υπόθεση στο κατόπι των γεγονότων μετά την εισβολή του Thanos στη Γη και την αρπαγή των Infinity Stones που του επιτρέπουν να ελέγχει τον χρόνο, το χώρο και άλλες πτυχές της πραγματικότητας. Με πολλούς από τους συμμάχους τους να είναι πλέον οι νεκροί, οι εναπομείναντες επιζώντες ήρωες του κόσμου της Marvel πρέπει να ενωθούν για να αποτρέψουν τα καταστρεπτικά σχέδια του Thanos.

Στο Avengers: Endgame αναμένεται ότι θα δούμε πολλούς από τους πρωταγωνιστες της Marvel σε ένα σπουδαίο καστ που συμπεριλαμβάνει τους Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Evangeline Lilly και την Brie Larson στον ρόλο της Captain Marvel. Φυσικά, δεν θα λείπει ο Josh Brolin στον ρόλο του Thanos.

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου.

Loading