MSI

Αυτά είναι τα νέα laptops της MSI για gamers και δημιουργούς περιεχομένου

Η MSI ανακοίνωσε σε πρόσφατο virtual event, το MSIology: Gameverse, τα νέα gaming και content creation laptops. Μέσα στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκονται οι επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel H και γραφικά NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU, ενώ οι αποκλειστικές θερμικές λύσεις από την MSI, ενισχύουν την απόδοση προς ένα άλλο επίπεδο απόδοσης. Η MSI όχι μόνο ανακοίνωσε τα νέα laptop με την υψηλότερη απόδοση στην αγορά, αλλά έφερε μια σειρά φορητών υπολογιστών Meta-Ready για τη σύνδεση των χρηστών με το Metaverse.

MSI Gameverse: το κλειδί για την Metaverse εποχή

Η MSI εστιάζει πάντα στον συνδυασμό αισθητικής σχεδίασης, εξαιρετικής απόδοσης και φιλικής προς τον χρήστη εμπειρίας. Τώρα, η MSI αποκαλύπτει το όραμα του MSI Gameverse. Ανεξάρτητα από το αν είστε δημιουργοί περιεχομένου ή χρήστες VR, οι πιο πρόσφατοι φορητοί υπολογιστές από την MSI αποτελούν κόμβο για τη σύνδεση των ανθρώπων με το Metaverse. Ο Derek Chen, Notebook Worldwide Sales & Marketing Director της MSI, δήλωσε ότι «η MSI έχει ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις του Metaverse, δημιουργώντας μια σειρά από φορητούς υπολογιστές που είναι έτοιμοι για την εποχή του Meta».

msi-liquid-metal-pad.jpg

Phase-Change Liquid Metal Pad: το μυστικό για την υψηλή απόδοση της MSI

Η MSI ανακοινώνει την ολοκαίνουργια αποκλειστική τεχνολογία ψύξης, "Phase-Change Liquid Metal Pad". Όταν η θερμότητα του υπολογιστή φτάσει τους 58°C, το Phase-Change Liquid Metal Pad λιώνει και γεμίζει τον χώρο μεταξύ της CPU και του θερμικού μπλοκ. Αυτή η μετάβαση φάσης καθιστά τη μεταφορά θερμότητας πιο αποτελεσματική και πιο αξιόπιστη σε σχέση με τις παραδοσιακές θερμικές λύσεις υγρών μετάλλων. Με αυτή τη νέα καινοτόμο τεχνολογία ψύξης, η συνολική απόδοση αυξάνεται έως και 10%.

Ένας ιδανικός συνδυασμός business και gaming laptop: το Stealth GS77

Η MSI ανακοινώνει τη νέα ναυαρχίδα της στα gaming laptop, το Stealth GS77, νικητή στα πρόσφατα Βραβεία Καινοτομίας της CES 2022. Το Stealth GS77 εξοπλίζεται με ένα ολοκαίνουριο design που μετατοπίζει τον μεντεσέ προς τη μέση και χρησιμοποιεί πιο στιβαρά υλικά, με αποτέλεσμα δύο φορές μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Ισορροπώντας ανάμεσα σε εργασία και παιχνίδι, το Stealth GS77 διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες για επαγγελματική χρήση. Έχει μεγαλώσει το trackpad κατά 50% και παρέχει 8% μεγαλύτερα πλήκτρα για ακόμα πιο ομαλή εμπειρία γραφής. Το Stealth GS77 έρχεται επίσης με ένα ενσωματωμένο προστατευτικό της κάμερας για να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Το MSI Stealth GS77 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία CPU 12ης γενιάς και τη GPU φορητού υπολογιστή Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. «Η δύναμη του Stealth GS δεν είναι κάτι που μπορούμε να αγνοήσουμε. Μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον την ημέρα και να γίνει το ιδανικό gaming laptop τη νύχτα», δήλωσε ο Marc Chen, Notebook Director of Product Management της MSI.

Σειρά Raider GE: το τέρας της απόδοσης

Όταν μιλάμε για επιδόσεις, το Raider GE βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της βιομηχανίας του gaming,” δηλώνει ο Eddie Chen, Notebook Senior Product Marketing της MSI. Η σειρά MSI Raider GE όχι μόνο ενσωματώνει την τελευταία CPU 12ης γενιάς i9 και Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU, αλλά εξοπλίζεται και με την αποκλειστική τεχνολογία OverBoost της MSI, η οποία αποδίδει έως και 220 Watt συνολικά. Αυτό είναι 13% περισσότερο σε σύγκριση με άλλα brands.

msi-raider-ge.jpg

Ubisoft Collaboration: Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition

Η MSI ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ubisoft στο νέο Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Αναφορικά με την παλέτα από το παιχνίδι, έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό σχεδιασμό με κίτρινα, πράσινα και μπλε χρώματα, δίνοντας την αίσθηση ότι μπαίνουν οι ίδιοι οι χρήστες στο παιχνίδι.

Σχεδιασμένο για FPS gamers, το MSI Crosshair 15 είναι εξοπλισμένο με οθόνη έως και QHD 240Hz και GPU έως και Nvidia RTX 3070 Ti, η οποία ενισχύει έως και 140 watt TGP, σχεδόν 50% αύξηση στην επιπλέον ισχύ σε σχέση με τα μέσα laptop ίδιων προδιαγραφών. Το πιο σημαντικό, το νέο Crosshair 15 είναι επίσης ένας φορητός υπολογιστής "Meta Ready".

Ο Marc Desfosses, ο επικεφαλής προγραμματιστής του Rainbow Six Extraction είπε ότι το τελευταίο MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition είναι «μια μεγάλη ένωση της Ubisoft και της MSI. Η ισχυρή απόδοση σάς βοηθά να βυθιστείτε στα παιχνίδια και να κυριαρχήσετε. Είναι δύναμη που δεν θέλεις να χάσεις».

Η Intel παρουσίασε, επίσης, τη νέα της πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της ψηφιακής εκδήλωσης της MSI. Ο Greg Cnossen, Global Consumer Sales General Manager της Intel, επεσήμανε ότι η νέα αρχιτεκτονική των CPU 12ης γενιάς προσφέρει ένα συνδυασμό απόδοσης και επιδόσεων, με έως και 14 πυρήνες διαθέσιμους στη σειρά H CPU. 

Συνδυάζοντας την ολοκαίνουργια CPU 12ης γενιάς της Intel μαζί με τη θερμική απόδοση και τις σχεδιαστικές δυνατότητες της MSI, μπορείτε να καταλάβετε γιατί είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με τα νέα laptop επόμενης γενιάς της MSI για gamers και δημιουργούς
msi-creator-z16p-z17.jpg

Η τεχνολογία συναντά την αισθητική με τα νέα MSI Creator 17 και Creator Z16P

Η MSI ανακοίνωσε το νέο laptop στη σειρά Content Creation. Η MSI αποκάλυψε έναν ακόμα νικητή του CES Innovation Award, το Creator Z17. Κατασκευασμένο με πλαίσιο αλουμινίου από CNC και οθόνη με golden ratio στα 16:10, η σχεδίαση του Creator Z17 ερμηνεύει τέλεια την έννοια της τεχνολογικής αισθητικής.

Το Creator Z17 διαθέτει επίσης συσκευή ανάγνωσης καρτών UHS express πλήρους μεγέθους και υποστηρίζει το MSI Pen. Έτσι, είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής 17 ιντσών, που υποστηρίζει την αφή με στυλό. Ο Bruce Lin, Senior Notebook Product Marketing Manager της MSI, σημείωσε ότι, «ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε ένα καφέ για να χαλαρώσετε ή είστε έτοιμοι να προτείνετε τις νέες ιδέες σας στην ομάδα σας, το Creator Z17 είναι ο τέλειος βοηθός»

Η MSI ανανέωσε επίσης τη ναυαρχίδα της σε αυτή την κατηγορία, το Creator Z16, στο Creator Z16P. Είναι κατασκευασμένο με τις νέες αποκλειστικές λύσεις ψύξης της MSI «Vapor Chamber Cooler», όπου η περιοχή ψύξης διευρύνεται κατά 76%, με 65% περισσότερη ροή αέρα, ανεβάζοντας την απόδοση έως και 70% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Η χρωματική ακρίβεια είναι το κλειδί για τη δημιουργία περιεχομένου και το Creator Z17 και το Creator Z16P χρησιμοποιούν τεχνολογία MSI True Pixel, η οποία πληροί το πρότυπο 100% χρωματικής γκάμας DCI-P3 και ακρίβεια χρωμάτων μικρότερη από 2 delta-E. Επιπλέον, για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα, η νέα σειρά Creator συνοδεύεται από την τελευταία CPU 12ης γενιάς i9 και την Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU. Είναι επίσης «Meta-Ready» laptops.

Η Nvidia αναφέρθηκε επίσης τα Content Creation laptop της MSI κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η Stephanie Johnson, Studio Global Marketing VP της NVIDIA, είπε ότι τα τελευταία MSI Creator Z17 και Z16 ανεβάζουν την απόδοση και τη φορητότητα σε νέα επίπεδα. Σε συνεργασία με το πρόγραμμα Nvidia Studio και την πλατφόρμα Omniverse και χρησιμοποιώντας κορυφαίες εφαρμογές δημιουργών, οι καλλιτέχνες μπορούν να μεταφέρουν στοιχεία μεταξύ εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο. «Ο καλλιτέχνης δεν θα χάσει ποτέ τίποτα με τα νέα Creator laptop της MSI».

Ολοκαίνουργια τεχνολογία AI στο MSI Center

Χωρίς να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην απόδοση του hardware, η MSI εργάστηκε επίσης σε έξυπνες τεχνολογίες για μια πιο ξεχωριστή εμπειρία. Το πιο πρόσφατο MSI Center παρέχει πλέον λειτουργίες AI. Η νέα λειτουργία «Smart Auto» θα εντοπίσει σε ποια κατάσταση βρίσκεστε και θα προσαρμόσει αυτόματα το σύστημα σε διαφορετικές λειτουργίες, βοηθώντας για την καλύτερη εμπειρία χρήσης του laptop σας. Η λειτουργία "Ambient Silent AI" θα εξισορροπήσει δυναμικά την ταχύτητα του ανεμιστήρα με βάση το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντος και θα προσφέρει την υψηλότερη δυνατή απόδοση, ενώ διατηρεί τον φορητό υπολογιστή αθόρυβο.

Meta-Ready με τα laptop της MSI

Ολόκληρη η γκάμα των νέων MSI Gaming και Content Creation laptop είναι πλήρως αναβαθμισμένη στους τελευταίους επεξεργαστές της σειράς Intel H 12ης γενιάς και στην τελευταία GPU Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop για ολοκαίνουργιους Meta-Ready φορητούς υπολογιστές. Τα νέα laptop της MSI 12ης γενιάς αποτελούν τη γέφυρα επικοινωνίας που ψάχνατε προς στον εικονικό κόσμο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading