Αυτό είναι το νέο, ολοκληρωτικά επανασχεδιασμένο Winamp!

Οι εποχές που το Winamp ήταν η πρώτη επιλογή για την αναπαραγωγή μουσικής στους υπολογιστές μας έχουν περάσει και πολύς κόσμος θυμάται τον Player με νοσταλγία για εκείνα τα χρόνια. Παρόλα αυτά, αύριο Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 θα κυκλοφορήσει επίσημα μια νέα ολοκληρωτικά επανασχεδιασμένη και εκσυγχρονισμένη έκδοση του!

Ο νέος Winamp Player θα επιχειρήσει να λειτουργήσει ως ο κεντρικός κόμβος για την διαχείριση της μουσικής, των audio books, των υπηρεσιών streaming, των podcasts, των ραδιοφωνικών σταθμών και των downloads, ενώ θα φέρει τους χρήστες ακόμα πιο κοντά στους δημιουργούς με ορισμένες νέες λειτουργίες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής αναφέρονται τα My Creators Home για να βλέπεις άμεσα τις τελευταίες αναρτήσεις του εκάστοτε καλλιτέχνη, θα προσφέρεται δυνατότητα να γίνεις συνδρομητής τους από τα διάφορα Creator Membership Tiers, να βλέπεις τις κυκλοφορίες τους από το Creator Discography και το Creator Album, ενώ το Fanzone Home θα λειτουργήσει ως μέρος για να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες και να τους στηρίζεις.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο περιβάλλον χρήσης ρίχνοντας μια ματιά στα screenshots που ακολουθούν.

winamp-player-new-1.jpg
winamp-player-new-2.jpg
winamp-player-new-3.jpg
winamp-player-new-4.jpg
winamp-player-new-5.jpg






Loading