Η Bang & Olufsen ανακοινώνει την κυκλοφορία του καινοτόμου ηχείου Beolab 8

Η Bang & Olufsen ανακοινώνει την κυκλοφορία του Beolab 8, ενός κομψού και elegant ηχείου, που ενσαρκώνει την ευελιξία, αφού προσφέρει ιδανικό ήχο σε κάθε σημείο που τοποθετείται και αποδίδει τα μέγιστα.

Είτε θέλετε να απολαύσετε την απόλυτη ηχητική εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο  σημείο είτε σε έναν ευρύτερο χώρο, το Beolab 8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός συστήματος για τη δημιουργία μιας καθηλωτικής εμπειρίας.

Το νέο σύστημα είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της Bang & Olufsen έχοντας την δυνατότητα να συνεργαστεί με μεγάλο φάσμα εξοπλισμού της B&O, ακόμη και με ηχεία που χρονολογούνται από το 1984! Με το ζεύγος ηχείων Beolab 8 μπορείτε να απολαύσετε διαυγή και «γεμάτο» στερεοφωνικό ήχο για μια μουσική εμπειρία υψηλής πιστότητας. Το σύστημα Beolab 8 λειτουργεί επίσης, ως αυτόνομο ηχείο που προσφέρει ηχητικό βάθος με έντονα μπάσα, αναλογικά με το

Κατασκευαστική υπεροχή

Το Beolab 8 έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται όμορφο από κάθε γωνία, ανεξάρτητα από το πού και πώς τοποθετείται στο χώρο. Το συμπαγές αυτό σύνολο, τονίζει την κατασκευαστική δεξιοτεχνία του περίφημου Factory 5 της Bang & Olufsen. Σχεδιασμένο είτε με ξύλινα ελάσματα δανικής κατασκευής, είτε με υφασμάτινη πρόσοψη, το Beolab 8 ακολουθεί τον ίδιο χαρακτηριστικό σχεδιασμό των προϊόντων Beolab και Beosound, συμπεριλαμβανομένων των Beosound Theatre, Beolab 28 και Beolab 50.

Ανάμεσα στο εξωτερικό κέλυφος αλουμινίου και τον πυρήνα του ηχείου, η αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς δημιουργεί μια οπτικά ανάλαφρη εμφάνιση. Σύμφωνα με τις βασικές αρχές του σκανδιναβικού design, το ηχείο δημιουργεί ένα αισθητικά ωραίο σύνολο και ενισχύει την ακουστική του. Η γυάλινη επιφάνεια χρήσης στην κορυφή του, δημιουργεί μια τέλεια καμπύλη που καθοδηγεί το δάχτυλο του χρήστη κατά μήκος αυτής της επιφάνειας με ευκολία. 

Κάθε μία από τις τέσσερις βάσεις είναι λεπτή και ανάγλυφη, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Bang & Olufsen στην μορφοποίηση αλουμινίου. Η επιτραπέζια βάση έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια ψευδαίσθηση αιώρησης, ενώ ο διακριτικός βραχίονας της κορυφής και η βάση δαπέδου είναι φινιρισμένα στην εντέλεια.

Ισχυρός, καθηλωτικός ήχος

Κατασκευασμένο από τους ειδικούς της Bang & Olufsen, δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές να απολαύσουν την ποιότητα ήχου ενός ηχείου Beolab χάρη στην τριπλή έξοδο που αποτελείται από ένα tweeter 16 mm, ένα midrange 3" και ένα woofer 5,25". Βασιζόμενοι στην κληρονομιά του εμβληματικού ηχείου Beolab 17, οι ειδικοί της B&O θέλησαν να διατηρήσουν την ίδια απόδοση και ποιότητα ήχου με αυτή τη θρυλική σειρά ηχείων.

Ωστόσο, η απόδοση του Beolab 8 βελτιώνεται σημαντικά χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες beam width control, room compensation, adaptive tuning και ultra-wideband.

  • Το beam width control (έλεγχος πλάτους δέσμης), επιτρέπει την σύνδεση και με άλλες συσκευές, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες ήχου με την αγαπημένη σας μουσική και τις ταινίες.  Η ένταση του ήχου, ρυθμίζεται με μία μόνο κίνηση του χεριού μπροστά από τη επιφάνεια, ενώ ένα μόνο άγγιγμα αρκεί για να επιλέξετε “skip”, “play” ή “pause”! Με τη βοήθεια των LED ενδείξεων, ο ακροατής μπορεί να γνωρίζει σε ποια κατάσταση λειτουργίας βρίσκεται το ηχείο.
  • Το room compensation διαμορφώνει τον ήχο σύμφωνα με τη μοναδική ακουστική του δωματίου που βρίσκεται. Το ηχείο χαρτογραφεί προσεκτικά το περιβάλλον του για να προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τα εμπόδια γύρω του. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, οι ακροατές απολαμβάνουν έναν ήχο προσαρμοσμένο στο περιβάλλον τους, που επιτρέπει μια πλήρη μουσική εμβάθυνση.
  • Χάρη στο adaptive tuning, το Beolab 8 μπορεί να διαμορφώνεται ανάλογα, χρησιμοποιώντας αισθητήρες, με σκοπό την τελειοποίηση του ήχου για βέλτιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει στο Beolab 8 να εφαρμόζει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον ήχο.

Η τεχνολογία ultra-wideband (ευρείας ζώνης), δίνει περισσότερες δυνατότητες από μια απλή προσαρμογή στο δωμάτιο, όπου τοποθετείται. Εκτός από τον διαχρονικό σχεδιασμό και την κομψή αισθητική της, η Bang & Olufsen εγγυάται πως οι δύο αυτές επιλογές θα αντέξουν στον χρόνο, καθώς το προϊόν υποστηρίζει διασύνδεση με τη διάσημη πλατφόρμα λογισμικού Mozart, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να δέχεται τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και να ενσωματώνει τις νεότερες εκδόσεις τεχνολογίας, προσφέροντάς σας μοναδικές εμπειρίες ήχου και συμβατότητα εξοπλισμού, εγγυημένη για δεκαετίες.

Με την πλατφόρμα Mozart της Bang & Olufsen να «χτυπά» στην καρδιά του, το Beolab 8 μπορεί να λειτουργήσει εύκολα ως αυτόνομο σύστημα μέσω WiFi 6 και Bluetooth 5.3. Αντίστοιχα, με το Powerlink -τόσο ασύρματο όσο και ενσύρματο-, το Beolab 8 γίνεται μέρος ενός ηχοσυστήματος, παρέχοντας σύνδεση με τηλεοράσεις και ηχητικά συστήματα B&O.

Σχεδιασμός που αντέχει στο χρόνο

Το Beolab 8 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά που δεν φθείρονται σύντομα. Το Beolab 8  διασφαλίζει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα μελλοντικά τεχνολογικά πρότυπα παρέχοντας επιλογές συνεχούς προσαρμογής και εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης με την πάροδο του χρόνου, μακροπρόθεσμη δυνατότητα συντήρησης, καθώς και μια αντικαταστάσιμη μονάδα ροής. Το ηχείο έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τις αρχές Cradle-to-Cradle, μια φιλοσοφία σχεδιασμού που επιτρέπει στα προϊόντα να σχεδιάζονται με σκοπό να αξιοποιούνται με μικρές αλλαγές και στο μέλλον. 

Διαθεσιμότητα

Τα προϊόντα Bang & Olufsen είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στους παρακάτω εκθεσιακούς χώρους: 

  • Bang & Olufsen Αθήνα: Ακαδημίας 15, Αθήνα 106 71
  • Bang & Olufsen Θεσσαλονίκη: Κηφισίας 48, Θεσσαλονίκη 551 34.

Loading