Bel-Air: Το reboot της θρυλικής σειράς θα είναι πολύ πιο δραματικό

Σε μια εποχή που τα reboot είναι στη μόδα, η αναβίωση της επιτυχημένης σειράς Fresh Prince of Bel-Air επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες μέσω του Peacock τον επόμενο χρόνο με τίτλο Bel-Air και ένα νέο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Η σειρά Bel-Air θα είναι μια πιο σκληρή και δραματική αναπαράσταση της αρχικής σειράς, καθώς θα δούμε την ιστορία ενός παιδιού από τη δυτική Φιλαδέλφεια που μετακομίζει σε μια έπαυλη στο Bel-Air. Η πρωτότυπη σειρά κατά βάθος παρουσίαζε μια κωμική κατάσταση, ενώ το reboot θα έχει μια πιο δραματική χροιά με τα επεισόδια να είναι μεγαλύτερης διαρκείας συγκριτικά με το παρελθόν.

«Η σειρά Bel-Air θα βουτήξει βαθύτερα στις συγκρούσεις, τα συναισθήματα και τις προκαταλήψεις που ήταν αδύνατο να εξερευνηθούν πλήρως σε μια μορφή κωμικής σειράς 30 λεπτών», αναφέρεται στο teaser στο YouTube.

Ο Will Smith είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της νέας σειράς, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jabari Banks. Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης τον Adrian Holmes ως τον θείο του Will, Philip Banks, τον Olly Sholotan ως τον ξάδερφό του, Carlton και την Cassandra Freeman ως την θεία του, Vivian.

Το Bel-Air θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2022 στο Peacock.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr



Loading