The Fresh Prince of Bel-Air: Πρώτο trailer για το reunion!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Will Smith είχε επιβεβαιώσει με μια φωτογραφία τις φήμες για τα γυρίσματα ενός επετειακού επεισοδίου - reunion για τα 30 χρόνια της σειράς The Fresh Prince of Bel-Air, και σήμερα μαθαίνουμε την ημερομηνία προβολής μέσα από το πρώτο trailer.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το trailer επικεντρώνεται σε όλη την οικογένεια Banks πλην του James Avery που απεβίωσε το 2013, ενώ θα δούμε και τις δύο “θείες Βιβ” και μάλλον θα μάθουμε γιατί αντικαταστάθηκε η Janet Hubert-Whitten από τη Daphne Maxwell Reid.

Το reunion του The Fresh Prince of Bel-Air reunion θα προβληθεί μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max στις 19 Νοεμβρίου 2020, ενώ οι 6 σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμες στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading