Bridgerton: Ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν – Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές


Η πολυαναμενόμενη 3η και 4η σεζόν του Bridgerton είναι πλέον επιβεβαιωμένο γεγονός από την ίδια την Netflix και την Shondaland, οι οποίες σήμερα ανακοίνωσαν την έναρξη των γυρισμάτων.

Η ρομαντική σειρά Bridgerton που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβρη βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα της Julia Quinn. Πρόκειται για ένα δράμα εποχής, στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία μιας οικογένειας στο Λονδίνο, που προσπαθεί να αποκαταστήσει τα νέα μέλη της, σύμφωνα πάντα με τον δέοντα ευπρεπέστατο τρόπο της εποχής. Συγχρόνως, όμως, όλη η υψηλής τάξεως κοινωνία περιβάλλεται από το έντυπο «κοινωνικό ενδιαφέρον» της ανώνυμης Λαίδης Whistledown.

Η υπόθεση της πρώτης σεζόν είχε ως βασικούς πρωταγωνιστές την αξιαγάπητη Daphne και τον εσωστρεφή, ορκισμένο εργένη Δούκα του Χέιστινγκς. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα βιβλία, κάθε σεζόν επικεντρώνεται σε ένα μέλος της οικογένειας Bridgerton. Επομένως, στη δεύτερη σεζόν τη σκυτάλη του πρωταγωνιστικού ρόλου παίρνει ο μεγαλύτερος γιος, Anthony, ο οποίος προσπαθεί να βρει το δικό του ταίρι. Στις ακόλουθες δύο σεζόν, που επιβεβαιώθηκαν μόλις σήμερα, οι θεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία του Benedict Bridgerton και εν συνεχεία του νεότερου γιου, Colin Bridgerton.

Η έναρξη των γυρισμάτων έχει πάρει το πράσινο φως και αναμένονται πληροφορίες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις νέες σεζόν του Bridgerton.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading