Μεταφέρετε φωτογραφίες στον υπολογιστή ακουμπώντας το spacebar με το smartphone σας! [Video]

Όσοι έχετε στην κατοχή σας κάποιο smartphone πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε ακούσει για την εφαρμογή Bump που σας επιτρέπει να μεταφέρετε πληροφορίες από ένα smartphone σε ένα άλλο “χτυπώντας” τα μεταξύ τους. Τώρα, η εταιρία φέρνει μια νέα λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας από το smartphone σας με ένα μαγικό τρόπο!

Bump

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://bu.mp από τους web browsers του υπολογιστή και του smartphone, και στη συνέχεια ακουμπήστε το spacebar του υπολογιστή με το smartphone. Τότε, ως διά μαγείας οι φωτογραφίες θα περάσουν στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με καλώδιο ή με κάποιο άλλο λογισμικό!

Bump Computer

Η μέθοδος είναι απλή. Ουσιαστικά οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της Bump και στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να τις αποθηκεύσει στον υπολογιστή ή να τις μοιραστεί μέσω Facebook, Twitter κλπ., φυσικά δωρεάν. Σύμφωνα με την εταιρία, οποιοσδήποτε σημερινός web browser μπορεί να λειτουργήσει με το σύστημα της, ενώ έχει αναβαθμίσει ήδη την εφαρμογή για συσκευές iOS [iTunes Link] ώστε να υποστηρίζει τη νέα λειτουργία.

Τέλος, στόχος της Bump είναι να δώσει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων μουσικής, ή videos, αλλά προς το παρόν θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μεταφορά φωτογραφιών. Μπορείτε να το δοκιμάσετε από τώρα!

[via VentureBeat]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Featured, Internet, Mobiles, Software. Bookmark the permalink.

Comments are closed.