Ο συνιδρυτής του Call of Duty αποκαλύπτει το νέο δωρεάν shooter παιχνίδι Offensive Combat

offensive combat

Πρώην υπάλληλοι για το Call  of Duty και της Activision αποκάλυψαν σήμερα το νέο τους παιχνίδι Offensive Combat. To Offensive Combat είναι ένα δωρεάν multriplayer FPS που μπορεί να παιχτεί σε web browsers. Σύμφωνα με την περιγραφή το παιχνίδι θα προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό FPS αρχετύπων, όπλων και themes, όπως σουρεαλισμό, φουτουριστική επιστημονική φαντασία και μοντέρνων πολέμων.

«Οι καταναλωτές απομακρύνονται από τις παραδοσιακές κονσόλες και απαιτούν πρώτης ποιότητας παιχνίδια σε όλες τις συσκευές τους χωρίς κόστος. Σκοπεύουμε να ικανοποιήσουμε αυτούς τους gamers με ασυναγώνιστα παιχνίδια όπως το Offensive Combat με το οποίο θα μπορεί κανείς να συνδεθεί και να παίξει με τους φίλους του δωρεάν – χωρίς επιπρόσθετο εξοπλισμό», δηλώσει ο Welch, ένας εκ των δύο ιδρυτών της εταιρείας U4iA (euphoria) που ήταν και συνιδρυτής του Call of Duty.

Το Οffensive Combat αναμένεται να διατεθεί αργότερα αυτόν τον χρόνο με την πρώτη beta να γίνεται διαθέσιμη αυτό το καλοκαίρι.

[via VentureBeat]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Gaming. Bookmark the permalink.

Comments are closed.