up_icon
Candy Technology

Candy: Βάλτε πλυντήριο και σίδερο μαζί [Video]

01 Μαρτίου 2018 Yannis Elpidis

Candy: Βάλτε πλυντήριο και σίδερο μαζί [Video]

[Δ.Τ.]

Η Candy παρουσιάζει μια νέα σειρά πλυντηρίων που μειώνει έως και 80% τα τσακίσματα, τα ζαρώματα και γενικά το τσαλάκωμα των ρούχων από την πλύση, κάνοντας το σιδέρωμα μια από τις πιο εύκολες οικιακές δουλειές! Χάρη στο καινοτομικό πρόγραμμα ατμού “Easy Iron”, ενσωματωμένο σε όλα σχεδόν τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων της Candy, o ατμός διαστέλλει τις ίνες των ρούχων καθιστώντας τα πιο ευκολοσιδέρωτα, μειώνοντας σημαντικά την κούραση του καθημερινού σιδερώματος και προσφέροντας ταυτόχρονα στην υγιεινή του νοικοκυριού μέσα από το βαθύ καθαρισμό των ρούχων.

Πολλαπλά πλεονεκτήματα με τη νέα τεχνολογία της Candy

  • Το πρόγραμμα ατμού “Easy Iron” σε 3 παραλλαγές: είτε ως επιπλέον επιλογή φάσης μετά το στύψιμο που διαρκεί 30 ακόμη λεπτά (το ενεργοποιείτε όποτε εσείς θέλετε) είτε ως τελευταίο μέρος του κύκλου πλύσης σε κάποια προγράμματα είτε πάλι ως αυτόνομο πρόγραμμα στα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Candy για φρεσκάρισμα των ρούχων σας.
  • Ο ατμός παράγεται από την αντίσταση του πλυντηρίου, οπότε ο αντίστοιχος μηχανισμός είναι απλός, δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση και δεν είναι ευαίσθητος σε άλατα του νερού.
  • Από τα μέσα Μαρτίου 2018, όλα τα μοντέλα πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου εμπρόσθιας φόρτωσης από 7 έως 10 κιλά της Candy (ακόμη και τα τύπου slim με βάθος μόνο 40 εκ.) θα διαθέτουν την τεχνολογία ατμού με ενδεικτικές τιμές που ξεκινάνε από τα 379 ευρώ! Επιπλέον, αν προτιμάτε τα πλυντήρια άνω φόρτωσης, η Candy είναι η μοναδική εταιρία που θα διαθέτει ανάλογα μοντέλα με τεχνολογία ατμού, με αποτέλεσμα κάθε σας επιλογή να κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο!

Smart Touch, η «έξυπνη τεχνολογία» για τα ρούχα σας!

H Candy δε φτιάχνει απλώς πλυντήρια. Φτιάχνει έξυπνες συσκευές που στόχο έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Έτσι, εκτός από το καινοτομικό πρόγραμμα ατμού, θα βρούμε σε αυτές και την έξυπνη τεχνολογία Smart Touch για το χειρισμό του πλυντηρίου μέσω κινητού ή tablet. Μπορούμε να κατεβάσουμε έως 50 επιπλέον ειδικά προγράμματα πλύσης, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους λεκέ και ύφασμα, ενώ μπορούμε να του μιλάμε με τη φωνή μας, να του λέμε τι θέλουμε να πλύνουμε, από χρώματα, υφάσματα και πόσο λερωμένα είναι, και αυτό θα μας προτείνει μέσω του «Προσωπικού Βοηθού πλύσης» το πιο σωστό πρόγραμμα. Φυσικά, μέσω του κινητού, το πλυντήριο θα μας ενημερώσει για τη φάση πλυσίματος που βρίσκεται, θα μας δώσει στατιστικά χρήσης, συμβουλές πλύσης και καλύτερης απόδοσης, ενώ θα μας κρατά πάντα ενήμερους για οποιοδήποτε θέμα πιθανώς ανακύψει ή χρειαστεί, όπως για παράδειγμα τη συντήρηση. Και όλα αυτά με τον πιο απλό τρόπο, γιατί όπως είπαμε η Candy… μπορεί!

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Candy SmartPro: Από το πλυντήριο στην απλώστρα σε λιγότερο από μια ώρα

03 Δεκεμβρίου 2019 Techgear Team

Στην καθημερινότητά μας η εξοικονόμηση χρόνου, ακόμη και λίγων λεπτών, είναι πολύτιμη. Και επειδή η Candy το γνωρίζει αυτό καλά, σχεδίασε τη νέα σειρά πλυντηρίων Candy SmartPro που φροντίζει τα ρούχα μας εύκολα...

Candy Timeless: Έξυπνοι φούρνοι που "μιλούν" με το smartphone σου

02 Απριλίου 2019 Yannis Elpidis

Η Candy, μια από τις κορυφαίες εταιρίες οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, ανακοινώνει τη νέα σειρά εντοιχιζόμενων φούρνων Candy Timeless με τρία μοντέλα απόδοσης Α+, πλούσια σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ...

Bianca: Το πρώτο πλυντήριο με διαίσθηση

27 Σεπτεμβρίου 2017 Yannis Elpidis

[Δ.Τ.] Τη λένε Bianca και πρέπει να μιλήσετε μαζί της! Έτσι ονομάζεται το νέο κορυφαίο πλυντήριο της Candy, που διαισθάνεται τί θέλετε και σας το προσφέρει άμεσα, σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αμφίδρομης ...

Όμιλος Candy: Κάντε chat με το πλυντήριο, το φούρνο και κάθε συσκευή στο σπίτι! [Videos]

29 Ιουνίου 2017 Vangelis Kompos

[Δ.Τ.] Φανταστείτε μια εποχή που θα συνδέεστε από το κινητό σας με όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, θα μπορείτε να τις προγραμματίζετε, να σας προτείνουν τον ιδανικό τρόπο να πλένετε τα ρούχα σας, τα ...

Loader
please wait
techgear_icon