up_icon
Candy Kitchen Technology

Όμιλος Candy: Κάντε chat με το πλυντήριο, το φούρνο και κάθε συσκευή στο σπίτι! [Videos]

29 Ιουνίου 2017 Vangelis Kompos

Όμιλος Candy: Κάντε chat με το πλυντήριο, το φούρνο και κάθε συσκευή στο σπίτι! [Videos]

[Δ.Τ.]

Φανταστείτε μια εποχή που θα συνδέεστε από το κινητό σας με όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, θα μπορείτε να τις προγραμματίζετε, να σας προτείνουν τον ιδανικό τρόπο να πλένετε τα ρούχα σας, τα πιάτα σας, ή το πώς να μαγειρεύετε το φαγητό σας. Ακούγεται μακρινό; Καθόλου, καθώς ήδη 200.000 καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ζουν αυτή την πραγματικότητα σήμερα! Με τις οικιακές συσκευές νέας γενιάς του ομίλου Candy, του πρώτου στον κόσμο που έχει παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα νέων προϊόντων με ολοκληρωμένη ψηφιακή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη τους.

Τι μπορεί όμως κανείς να κάνει μια διασυνδεδεμένη οικιακή συσκευή του ομίλου Candy;  Ξεκινώντας από ένα πλυντήριο, ο καταναλωτής κατεβάζοντας στο κινητό ή στο tablet του την εφαρμογή Candy Simply-Fi (που επικοινωνεί με όλες τις αντίστοιχες συσκευές) μπορεί να διαλέξει το εξειδικευμένο πρόγραμμα για το πλύσιμο των ρούχων του, δηλώνοντας μέσω φωνητικών εντολών, πόσο βρώμικα είναι, τι τύπου (λευκά, συνθετικά), αν θέλει εξτρά χρόνο πλυσίματος ή ακόμη ένα γύρο απαλού στυψίματος. Μιλώντας με το πλυντήριο μπορούμε να του πούμε και συγκεκριμένα χρώματα και αντικείμενα που πλένουμε για καλύτερη προσαρμογή. Φυσικά η εφαρμογή μπορεί να κάνει και χρονικό προγραμματισμό, να μας ειδοποιήσει αν η συσκευή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ή να δείξει σε τι φάση βρίσκεται το πλύσιμο. Τα ίδια ισχύουν αντίστοιχα και για το πλυντήριο πιάτων.

Περνώντας στον φούρνο ο καταναλωτής μπορεί και πάλι να διαλέξει το ιδανικό πρόγραμμα, αλλά και να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του στυλ ψησίματος, να δει ειδοποιήσεις, ακόμη και να ενημερωθεί πότε ο φούρνος χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Η εφαρμογή δίνει επίσης τη δυνατότητα σχεδιασμού προγραμμάτων μαγειρέματος σε έως και 5 φάσεις.

Πάνω από το φούρνο, ο ψηφιακά διασυνδεδεμένος απορροφητήρας της σειράς, θα ρυθμιστεί αλλά και θα μας ειδοποιήσει αν εντοπίσει υπερβολικό καπνό, θερμοκρασία ή λιπαρά στους ατμούς, ενώ θα ενεργοποιηθεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Εξτρά «τρικ»; Μπορούμε να ανάψουμε μέσω της εφαρμογής το φως του, ώστε να φαίνεται ότι είναι κάποιος στο σπίτι, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε διακοπές, με την αυτόματη λειτουργία anti-theft!

Και βέβαια το ψυγείο του σπιτιού θα ενημερώσει αν υπήρξαν κάποιες επιζήμιες για την σωστή ψύξη των τροφίμων αυξομειώσεις θερμοκρασίας (από κάποια διακοπή ρεύματος), ενώ μπορούμε από μακριά να μάθουμε αν έχει παγώσει σωστά ένα μπουκάλι με ποτό, και να ρυθμίσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία ενώ ένας συναγερμός θα μας πει ότι… κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή!

Φυσικά, τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από όσα μπορούμε να κάνουμε με τις διασυνδεδεμένες συσκευές του ομίλου Candy, καθώς στο smartphone ή στο tablet μας, μπορούμε να βρούμε ένα πλούτο ειδικών λειτουργιών, όπως βέβαια και την αντίστοιχη πληροφορία και οδηγία χρήσης.

Για παράδειγμα δείτε παρακάτω ένα βίντεο με το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με ένα πλυντήριο Candy Simply Fi.

Επίσης δείτε και ένα βίντεο με το πώς οι συσκευές Hoover Wizard δημιουργούν την απόλυτα ψηφιακά ελεγχόμενη κουζίνα!

Τι φέρνει το μέλλον; Οι πάνω από 200.000 κάτοχοι των διασυνδεδεμένων συσκευών του ομίλου Candy προβλέπεται ότι θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο το 2019, ενώ ήδη ο όμιλος παρουσίασε τον έξυπνο φούρνο Candy Watch&Touch, στο Salone del Mobile στο Μιλάνο (μια επαναστατική συσκευή με την εμπρόσθια όψη ολόκληρη μια touch έγχρωμη οθόνη). Ακόμη, φέτος το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί στην κλαδική έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο ένα εξίσου επαναστατικό πλυντήριο με τη διασυνδεσιμότητα να ανεβαίνει επίπεδο.

Άλλωστε η αντίληψη της Candy στο τομέα της διασυνδεσιμότητας των συσκευών αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της, αλλά και της μακρόχρονης παράδοσης της στην καινοτομία. Έτσι, από το 2014 προσέφερε στους καταναλωτές, πρώτη από όλους, την γκάμα συσκευών Simply-Fi, με σύνδεση μέσω Wi-Fi. Σήμερα η καινοτομική αυτή αντίληψη έχει εξελιχθεί με τις νέες σειρές Simply-Fi και Hoover Wizard, με κάποια μοντέλα να έχουν και τεχνολογία NFC (near field communication), που κάνουν την ζωή του καταναλωτή πιο εύκολη βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα της.

Έτσι η Candy συνεχίζει το δρόμο της πρωτοπορίας που ξεκίνησε από το 1945, μια φιλοσοφία που την ωθεί να προσφέρει συνεχώς νέες έξυπνες και διασυνδεδεμένες συσκευές στο κοινό, με νέες δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου, πληροφόρησης, ειδοποιήσεων και υποστήριξης!

Vangelis Kompos

Έχει επαφή με τα κομπιούτερζ από όταν απέκτησε πιτσιρικάς ένα Sinclair ZX81 με ένα ολόκληρο Kbyte μνήμης Ram, μπούκαρε στα ίντερνετς από την εποχή των BBS και των modem 1200bps.
Αποτελεί πλέον προστατευόμενο είδος καθώς επιμένει να λατρεύει τα windows, να μένει μακριά από μήλα οποιασδήποτε μορφής και να χρησιμοποιεί κουρδιστό μηχανικό ρολόι. Τρέχα γύρευε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Candy SmartPro: Από το πλυντήριο στην απλώστρα σε λιγότερο από μια ώρα

03 Δεκεμβρίου 2019 Techgear Team

Στην καθημερινότητά μας η εξοικονόμηση χρόνου, ακόμη και λίγων λεπτών, είναι πολύτιμη. Και επειδή η Candy το γνωρίζει αυτό καλά, σχεδίασε τη νέα σειρά πλυντηρίων Candy SmartPro που φροντίζει τα ρούχα μας εύκολα...

Candy Timeless: Έξυπνοι φούρνοι που "μιλούν" με το smartphone σου

02 Απριλίου 2019 Yannis Elpidis

Η Candy, μια από τις κορυφαίες εταιρίες οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, ανακοινώνει τη νέα σειρά εντοιχιζόμενων φούρνων Candy Timeless με τρία μοντέλα απόδοσης Α+, πλούσια σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ...

Candy: Βάλτε πλυντήριο και σίδερο μαζί [Video]

01 Μαρτίου 2018 Yannis Elpidis

[Δ.Τ.] Η Candy παρουσιάζει μια νέα σειρά πλυντηρίων που μειώνει έως και 80% τα τσακίσματα, τα ζαρώματα και γενικά το τσαλάκωμα των ρούχων από την πλύση, κάνοντας το σιδέρωμα μια από τις πιο εύκολες οικιακές ...

Bianca: Το πρώτο πλυντήριο με διαίσθηση

27 Σεπτεμβρίου 2017 Yannis Elpidis

[Δ.Τ.] Τη λένε Bianca και πρέπει να μιλήσετε μαζί της! Έτσι ονομάζεται το νέο κορυφαίο πλυντήριο της Candy, που διαισθάνεται τί θέλετε και σας το προσφέρει άμεσα, σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αμφίδρομης ...

Loader
please wait
techgear_icon