up_icon
Cameras Canon

Canon EOS M200: Νέα compact mirrorless κάμερα με αισθητήρα 24.1MP

25 Σεπτεμβρίου 2019 Yannis Elpidis

Canon EOS M200: Νέα compact mirrorless κάμερα με αισθητήρα 24.1MP

Η Canon ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη διάδοχο της δημοφιλούς EOS M100 – την Canon EOS M200. Οι αναβαθμίσεις στην συγκεκριμένη mirrorless περιλαμβάνουν τον νεότερο επεξεργαστή Canon DIGIC 8, προηγμένο autofocus και την προσθήκη λήψης video 4K. Με την χρήση ενός φιλικού περιβάλλοντος χειρισμού, αστείρευτες επιλογές δημιουργικότητας και δυνατότητα λήψης ταινιών σε κατακόρυφο format αποτελεί την ευκολότερη αναβάθμιση από την χρήση ενός smartphone με στόχο την δημιουργία φωτογραφιών και video που ξεχωρίζουν.

Αιχμαλωτίστε ακριβείς και εντυπωσιακές εικόνες εύκολα

Η δημιουργία εικόνων που διηγούνται ιστορίες γίνεται εύκολη με την Canon EOS M200. Το βοηθητικό περιβάλλον χειρισμού είναι ιδανικό για όλους όσοι χειρίζονται μια τέτοια φωτογραφική μηχανή για πρώτη φορά, καθώς τους παρέχει χρήσιμες πληροφορίες που τους καθοδηγούν και οδηγίες για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Ο αισθητήρας APS-C 24.1 megapixel είναι μεγαλύτερος από ενός τυπικού smartphone, παράγοντας εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια που είναι ακριβείς και εντυπωσιακές ακόμα και μετά από την περικοπή ή μεγέθυνσή τους για να μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η μηχανή αξιοποιεί το Dual Pixel CMOS AF – μια τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Canon και προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες και video διατηρώντας εκπληκτικά ακριβή τα κινούμενα στοιχεία στο θέμα και προσφέροντας ένα ευχάριστο θόλωμα του υπόβαθρου της κάθε σκηνής. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την φωτογράφιση σε περιπτώσεις όπως party, φεστιβάλ ή κονσέρτο με δυνατότητα λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έως και -4 EV. Η προσθήκη του Eye Detection AF καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη λήψη εικόνων που αποτυπώνουν φυσικές εκφράσεις του προσώπου σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές, διατηρώντας την εστίαση στα μάτια των φωτογραφιζόμενων.

Η εισαγωγή του νεότερου επεξεργαστή της Canon, DIGIC 8, παρέχει νέες λειτουργίες και εξαιρετική ποιότητα. Με μέγιστη ταχύτητα ISO από 100-25600 (με επέκταση στο ισοδύναμο του ISO 51200), ο DIGIC 8 διασφαλίζει την απουσία θολώματος και μειώνει το θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως οι λήψεις σε ένα bar ή σε ένα χώρο συναυλιών.

Ο DIGIC 8 προσθέτει μια νέα διάσταση στην αφηγηματική απεικόνιση, υποστηρίζοντας ταινίες 4Κ με εξαιρετική διαύγεια. Η Canon EOS M200 ενισχύει τις δυνατότητες της αφήγησης με δυνατότητα λήψης time-lapse ταινιών σε 4Κ και λήψης εικόνων από αντίστοιχες ταινίες, ιδανική επιλογή για να αιχμαλωτίσετε με λεπτομέρεια τις αναμνήσεις σας.

Η οθόνη αφής LCD της Canon EOS M200 περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, βοηθώντας τη λήψη εντυπωσιακών selfies σε βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με ένα smartphone. H λειτουργία Self Portrait επιτρέπει ρυθμίσεις για το θόλωμα του υποβάθρου και την φωτεινότητα σε πραγματικό χρόνο. Πρώτη φορά σε μηχανή EOS, το κουμπί για την λειτουργία λήψης ταινίας εμφανίζεται στην οθόνη αφής και είναι τοποθετημένο με τρόπου που επιτρέπει εύκολο χειρισμό για λήψη ταινιών για vlog με την οθόνη σε στροφή 180 μοιρών. Οι ταινίες μπορούν να καταγραφούν και να αναπαραχθούν σε κάθετο προσανατολισμό της μηχανής ώστε να είναι βελτιστοποιημένες για άμεση χρήση στα social media αμέσως μετά τη λήψη τους.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

Η Canon EOS M200 διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις και εργαλεία που δίνουν απεριόριστες δυνατότητες σε εκείνους που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν μια μηχανή για να αποτυπώνουν τις μνήμες τους σε μια φωτογραφία με καλλιτεχνικούς και ευφάνταστους τρόπους, αντί για το smartphone τους. Η EOS M200 διαθέτει τη λειτουργία Creative Assist της Canon, μια σουίτα από εφέ, φίλτρα και εργαλεία προσαρμογής χρώματος που εφαρμόζονται στις φωτογραφίες κατά τη σύνθεση μιας εικόνας ή μετά τη λήψη. Επίσης, δίνεται στους χρήστες η επιλογή να προσθέτουν εφέ στις φωτογραφίες τους, όπως ακριβώς θα έκαναν αν χρησιμοποιούσαν μια εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών, παρέχοντας τους πρόσβαση με μια σειρά από δημιουργικά φίλτρα, όπως το Gray black & white, Fish-eye και Soft Focus.

Η συμβατότητα με μια σειρά προσιτών φακών EF-M που υποστηρίζουν την δημιουργικότητα, αυξάνει τις δυνατότητες της EOS M200 ακόμα περισσότερο. Μια σειρά από δημιουργικές λήψεις είναι εφικτές αξιοποιώντας ευρυγώνιους, τηλεφακούς και macro φακούς EF-M ενώ μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί όλο το εύρος των φακών EOS με τον προσαρμογές EF-EOS M.

Μοιραστείτε τις μοναδικές σας στιγμές οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή

Μόλις καταγράψετε την λήψη σας, και την προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αυτή είναι άμεσα διαθέσιμη για κοινή χρήση, καθώς η Canon EOS M200 συνδέεται απροβλημάτιστα με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth® και Wi-Fi, χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή Canon Camera Connect για iOS και Android. Πλέον, οι εικόνες και τα βίντεο σας μπορούν να μεταφορτωθούν, να αναθεωρηθούν αν το θελήσετε και να «μοιραστούν» με ένα μόνο άγγιγμα. Οι εικόνες μπορούν επίσης να αποσταλλούν αυτόματα σε μια «έξυπνη συσκευή», αμέσως μόλις καταγραφούν. Όσο διάστημα η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί τη λειτουργία Bluetooth, διατηρεί σταθερή σύνδεση με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή επιλέξετε, ακόμη και όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη.

Η εφαρμογή Canon Camera Connect δίνει επίσης τη δυνατότητα για να τραβήξετε από απόσταση με ένα smartphone ή tablet, κάτι που διευκολύνει πολύ τη λήψη ομαδικών φωτογραφιών ή selfie.

Κομψή και συμπαγής για καθημερινή χρήση

Η Canon EOS M200 είναι μια συμπαγής και ελαφριά κάμερα που μπορεί να μεταφερθεί άνετα οπουδήποτε. Ζυγίζοντας μόλις 299 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης), είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, καθώς απαιτεί περιορισμένο χώρο στην τσάντα σας. Είναι επίσης κομψή και μοντέρνα σε εμφάνιση, διαθέσιμη σε μαύρο ή άσπρο χρώμα με υψηλής ποιότητας δερμάτινο λουράκι για τον ώμο. Η Canon EOS M200 μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά από πολύχρωμα λουράκια ώμου και να συνδυαστεί με τις ενδυματολογικές σας επιλογές.

Η απίστευτα απλή στην χρήση, Canon EOS M200 θα είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και από τους επίσημους αντιπρόσωπους της Canon από τον Οκτώβριο του 2019.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Αισθητήρας APS-C 24.1 megapixel
 • Καταγράψτε εκπληκτικές λεπτομέρειες, χρώματα και τόνους
 • 4K video και 120fps HD
 • Βίντεο που αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια και φαίνονται υπέροχα στην 4K τηλεόρασή σας
 • Αισθητήρας Dual Pixel CMOS AF
 • Γρήγορος για τη λήψη φωτογραφιών, ομαλή ταχύτητα για λήψη βίντεο
 • Φορητότητα
 • Σας επιτρέπει να τραβήξετε τις μοναδικές σας στιγμές, με τη μηχανή που τους αξίζει
 • Creative Assist
 • Κάνει τις φωτογραφίες σας να δείχνουν επαγγελματικές εύκολα και απλά
 • Bluetooth και Wi-Fi
 • Για κοινή χρήση εικόνων και διαχείριση των αρχείων σας από απόσταση
 • Οθόνη αφής με δυνατότητα περιστροφής 180˚ μοιρών
 • Για δημιουργικές λήψεις και selfies
 • Ευελιξία κατά τη διάρκεια των λήψεων ταινιών
 • Δυνατότητα καταγραφής της κίνησης σε χρονική ακολουθία
Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Canon EOS R8: Η πιο ελαφριά full frame κάμερα

08 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την EOS R8, μια νέα mirrorless μηχανή full frame, η οποία κληρονομεί τεχνολογίες από την εξαιρετικά ικανή EOS R6 Mark II. Με σχεδίαση και μέγεθος παρόμοιο με αυτό της EOS RP, αυτό το μοντέλο...

Canon EOS R50: Η νέα compact mirrorless για δημιουργούς περιεχομένου

08 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει τη νέα EOS R50 για τους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα από το smartphone τους. Με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, εντυπωσιακό ήχο και πεντακάθαρες στατικές ...

Canon EOS R6 Mark II: Η ταχύτερη και πιο προηγμένη full-frame mirrorless μηχανή της εταιρείας

02 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την EOS R6 Mark II, την ταχύτερη και πιο προηγμένη full-frame mirrorless μηχανή μέχρι σήμερα, επεκτείνοντας το πρωτοποριακό σύστημα EOS R. Προσφέρει ρυθμό συνεχούς λήψης 40 fps, εκπληκτική ...

Sony Alpha 7R V: Η νέα mirrorless κάμερα της εταιρείας με AI στην αυτόματη εστίαση

27 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Sony ανακοίνωσε την Alpha 7R V (μοντέλο ILCE-7RM5) ως τη νεότερη φωτογραφική μηχανή της σειράς R στη δημοφιλή σειρά mirrorless φωτογραφικών μηχανών Alpha με εναλλάξιμους φακούς. Η Alpha 7R V συνδυάζει τον ...

Sony ZV-1F: Η νέα compact κάμερα για vloggers

13 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τη νέα κάμερα για vlog ZV-1F. Με δημιουργική δύναμη, εύχρηστες λειτουργίες για vlogging, προηγμένη συνδεσιμότητα και φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες, είναι η νέα κάμερα για ...

Sony FX30 4K Super 35: Η νέα Cinema Line 4K φωτογραφική μηχανή για κινηματογραφιστές

30 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Sony είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νεότερη προσθήκη στην δημοφιλή κατηγορία Cinema Line, την FX30 (μοντέλο ILME-FX30). Η νέα FX30 4K Super 35 είναι μια compact φωτογραφική μηχανή για ...

DJI Osmo Action 3: Επίσημα η νέα action camera της εταιρείας

15 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η απάντηση της DJI στην έλευση της σειράς GoPro HERO11 Black ήταν άμεση. Η κινέζικη εταιρεία μπορεί να είναι γνωστή κυρίως για τα drones της, αλλά έχει επεκταθεί και στην κατηγορία των action καμερών και τώρα ...

GoPro HERO11 Black Series: Επίσημα τρία μοντέλα με μεγαλύτερο αισθητήρα και αυτονομία

14 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η GoPro και η εταιρεία προχώρησε σήμερα στα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων GoPro HERO11 Black, HERO11 Black Creator και HERO11 Black Mini. Οι νέες εκδόσεις ...

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά με την Canon

13 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς μπορεί να είναι ταυτόχρονα χαοτική, αγχωτική και συναρπαστική. Ίσως είναι δύσκολο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, πόσο μάλλον να βρεις το χρόνο να διατηρήσεις ανεξίτηλες τις ...

Hasselblad X2D 100C: Επίσημα η νέα medium format κάμερα στα €8699

09 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η θρυλική Hasselblad εμφανίζεται συχνά πυκνά στις τεχνολογικές ειδήσεις τα τελευταία χρόνια λόγω των συνεργασιών της με τις OnePlus και OPPO, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παράτησε την κύρια ενασχόληση της που δεν...

Loader
please wait
techgear_icon