Chuwi HiGame: Το πανίσχυρο gaming mini PC σαρώνει το Indiegogo με εξαιρετική τιμή [Video]

Όταν μιλάμε για PC gaming συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει σε ογκώδεις πύργους, ωστόσο, το Chuwi HiGame είναι ένα πανίσχυρο mini gaming PC που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των gaming desktops. Η καμπάνια χρηματοδότησης στην πλατφόρμα Indiegogo ξεκίνησε χτες και έχει ήδη υπερκαλύψει κατά 5 φορές τον (πολύ χαμηλό) στόχο, επομένως, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το Chuwi HiGame έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5 ή i7 8ης γενιάς, κάρτα γραφικών AMD Radeon RX Vega M GL ή GH στο ίδιο chip με μνήμη 4GB HBM2, 8GB μνήμη RAM DDR4 (δυνατότητα επέκτασης με 2x υποδοχές DDR4 SO-DIMM) και αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB M.2 SSD (δυνατότητα επέκτασης με 1x υποδοχή M.2 SATA SSD + 1x 2.5” SATA HDD/SSD). Χάριν στην ισχύ του επεξεργαστή θα υποστηρίζει πλήρως υλικό 4K@60fps Ultra HD.

Ακόμη, θα προσφέρει στον χρήστη πληθώρα υποδοχών (1x Thunderbolt 3, 5x USB 3.0, 1x Gigabit Ethernet, 2x HDMI 2.0, 2x DisplayPort 1.3, 1x microphone, 1x headphone) και κεραίες dual-band WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.2, ενώ υποστηρίζει όλα τα VR/MR headsets που είναι συμβατά με Windows PC και έως 6 οθόνες. Οι διαστάσεις του είναι 173 x 158 x 73mm, επομένως, μπορείς να το μεταφέρεις με ευκολία οπουδήποτε.

Εκτός από gaming, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Chuwi HiGame μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες γραφίστες για απαιτητικά projects με προγράμματα όπως το CINEMA 4D, αλλά και για cryptomining χάριν στην μεγάλη ισχύ και την μικρή ενεργειακή κατανάλωση. Επίσης, είναι εφικτή η σύηνδεση εξωτερικών μονάδων για περαιτέρω ενίσχυση των δυνατοτήτων του μέσω της υποδοχής Thunderbolt 3.

Αυτή την περίοδο μπορείτε να "κλειδώσετε" την έκδοση που σας ενδιαφέρει με έκπτωση 26% ή 30% μέσα από την πλατφόρμα Indiegogo. Παράλληλα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον συγκριτικό πίνακα που ακολουθεί για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας σχετικά με την τιμή του:

This slideshow requires JavaScript.

Loading