Cowboy Bebop: Πρώτες εικόνες και ημερομηνία κυκλοφορίας για τη live-action μεταφορά του anime

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε ότι το Cowboy Bebop θα μετατραπεί σε live-action τηλεοπτική σειρά και η Netflix επιτέλους επιβεβαίωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, η Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της σειράς, όπου βλέπουμε τον John Cho να πρωταγωνιστεί ως Spike, αλλά και το υπόλοιπο καστ που απαρτίζεται από τους Mustafa Shakir ως Jet Black, Danielle Pineda ως Faye Valentine, Alex Hassell ως Vicious, Geoff Stults ως Chalmers, Tamara Tunie ως Ana, Mason Alexander Park ως Gren, Rachel House ως Mao, Ann Truong ως Shin και Hoa Xuandeν ως Lin.

Το Cowboy Bebop ακολουθεί μία ομάδα κυνηγών επικυρηγμένων που προσπαθούν μετά μανίας να ξεφύγουν από το παρελθόν τους, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του διαστήματος. Βέβαια, μπορούν να σώσουν ακόμη και τον κόσμο με τη σωστή ανταμοιβή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτότυπη σειρά προβλήθηκε στην Ιαπωνία το 1988 με 26 επεισόδια. Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο Adult Swim το 2001 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το Cowboy Bebop: The Movie. Η επερχόμενη σειρά θα περιλαμβάνει επίσης νέα μουσική από τον συνθέτη της πρωτότυπης σειράς, Yoko Kanno.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading