Ενσωμάτωση των υπηρεσιών της Microsoft στο Cyanogen OS!

cyanogen-gets-funding-from-microsoft

Οι φήμες για πιθανή εξαγορά της Cyanogen από τη Microsoft δεν επαληθεύτηκαν, παρόλα αυτά, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν σήμερα ότι ήλθαν σε συμφωνία για στρατηγική συνεργασία που θα φέρει ενσωμάτωση πολλών δημοφιλών υπηρεσιών της Microsoft στο λειτουργικό σύστημα της Cyanogen!

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση και τη διανομή εφαρμογών και υπηρεσιών της Microsoft σε πληθώρα κύριων κατηγοριών, όπως παραγωγικότητα (productivity), messaging, εργαλεία και υπηρεσίες cloud.

Σύμφωνα με τον CEO της Cyanogen, Kirt McMaster,

"Άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα της Cyanogen και δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft για να φέραν εις πέρας τις εργασίες τους στις φορητές συσκευές τους. Αυτή η συνεργασία θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε ενσωματωμένες τις υπηρεσίες αυτές στους mobile χρήστες"

Η Peggy Johnson, αντιπρόεδρος της Microsoft, συμπλήρωσε

"Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τα εργαλεία μας προσβάσιμα σε όλο τον κόσμο και να τους βοηθήσουμε να τα χρησιμοποιούν σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε παγκόσμιου βεληνεκούς υπηρεσίες παραγωγικότητας και επικοινωνίας για το Windows OS, και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι χρήστες του Cyanogen θα μπορούν πολύ σύντομα να έχουν πρόσβαση σε αυτές στο ίδιο επίπεδο"

[PR]

Loading