Άρθρα της κατηγορίας: Digg

Digg Video: Νέα υπηρεσία video από τη Digg για να βρίσκεις και να μοιράζεσαι ενδιαφέροντα βιντεάκια

H Digg αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητα της και στα video με τη νέα υπηρεσία Digg Video που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να μοιράζονται τα πιο ενδιαφέροντα βιντεάκια του Διαδικτύου.

Digg Reader: Ο νέος RSS feed reader διαθέσιμος για Web και iOS

Προς μεγάλη λύπη χιλιάδων χρηστών από όλο τον κόσμο αύριο έρχεται το οριστικό τέλος του Google Reader και ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του είναι όπως είδαμε το Digg Reader.

Digg Reader: Αυτός είναι ο επίσημος αντικαταστάτης του Google Reader από το Digg

Από τη στιγμή που η Google ανακοίνωσε τον τερματισμό της υπηρεσίας Google Reader στις 1 Ιουλίου, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών επιχείρησε να δημιουργήσει τη δική της εναλλακτική έκδοση του δημοφιλούς RSS feed reader.

To Digg επανακυκλοφόρησε μαζί με εφαρμογή για iOS

Έξι περίπου εβδομάδες μετά την εξαγορά του από τη Betaworks (για μόλις $500.000), το Digg επανακυκλοφόρησε πλήρως ανανεωμένο, ταχύτερο και με πιο καθαρή εμφάνιση.

Facebook: Νέα λειτουργία προτεινόμενων άρθρων τύπου Digg

Ακολουθώντας τα χνάρια της κάποτε δημοφιλούς υπηρεσίας Digg, η Facebook αποφάσισε να προσθέσει μια παρόμοια λειτουργία στο κοινωνικό της δίκτυο και συγκεκριμένα μια μπάρα προτεινόμενων άρθρων βάσει του τι διαβάζουν οι φίλοι σου στο Διαδίκτυο.