Duolingo: Εκτός από Ξένες Γλώσσες θα σου μαθαίνει Μαθηματικά και Μουσική

Η Duolingo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και είναι η εταιρεία πίσω από την δημοφιλέστατη εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών με πολύ διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, ο περισσότερος κόσμος είναι ότι η εταιρεία έχει επεκτείνει την δραστηριότητα της και σε άλλους τομείς, όπως τα Μαθηματικά με το Duolingo Math, ενώ τώρα ανακοινώνει και την απόπειρα της να μάθει Μουσική στους χρήστες!

duolingo-math-music-1.jpg

Το Duolingo Math είχε παρουσιαστεί πέρυσι τον Αύγουστο στο πλαίσιο του συνεδρίου Duocon, ενώ τώρα ετοιμαζόμαστε για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του Duolingo Music στο φετινό συνέρδιο Duocon που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2023. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει από τώρα τα teasers για το νέο εγχείρημα της και μάλιστα προανήγγειλε πως όλα θα ενσωματωθούν σε μία ενιαία εφαρμογή.

duolingo-math-music-2.jpg

Στο promo video βλέπουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες της ανανεωμένης εφαρμογής και ειδικά για την Μουσική η Duolingo σημειώνει πως θα προσφέρει εκατοντάδες μαθήματα με πάνω από 200 γνώριμα μουσικά κομμάτια, στο κλασικό παιχνιδιάρικο στυλ που βοηθά τον χρήστη να κατανοήσει και να μάθει με ευκολότερο τρόπο.

Loading