Εμπρησμός σε κεραίες 5G λόγω κορωνοϊού...

Οι θεωρίες συνωμοσίας πάντοτε ευδοκιμούν όταν ζορίζουν τα πράγματα. Στην περίπτωση της πανδημίας του κορωνοϊού έχουμε ακούσει μεταξύ άλλων ότι η Κίνα κατασκεύασε τον ιό για να πολεμήσει τις ΗΠΑ (και το αντίστροφο), ο Bill Gates και άλλοι δισεκατομμυριούχοι θέλουν από τη μία να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και από την άλλη να εμφανιστούν ως σωτήρες βγάζοντας φυσικά κέρδος στις πλάτες του κοσμάκη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων γνωρίζει ότι πρόκειται απλά για μια γρίπη και έχει κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του για να προχωρήσει τα σατανικά σχέδια της χωρίς αντιδράσεις, αλλά και μια σύνδεση μεταξύ των δικτύων 5G με τη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ειδικά η τελευταία θεωρία ισχυρίζεται σε γενικές γραμμές πως η ακτινοβολία των δικτύων 5G με κάποιον τρόπο αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και γι’ αυτό προσβάλλονται τόσο εύκολα από τον κορωνοϊό, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός αναμεταδίδεται από τις κεραίες (!) και γι’ αυτό έχει εξαπλωθεί τόσο γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται για τρολιά, αλλά με μια βόλτα στο Twitter (#5GCoronavirus) έφτασαν στο σημείο να βάλουν φωτιά σε κεραίες και εξοπλισμό 5G στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μηχανικοί παρόχων τηλεπικοινωνιών έχουν αναφέρει ότι παρενοχλούνται από περαστικούς, άσχετα αν η δουλειά τους έχει οποιαδήποτε σχέση με τα δίκτυα 5G.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει και κρίνεται για τις επιλογές - αποφάσεις του, αλλά κάπου έχει αρχίσει να χάνεται η μπάλα…

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από το CNET.

[via]

Loading