Έτσι θα ονομάζεται το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung [CES 2020]

Σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις τεχνολογίας συνηθίζεται να γίνονται κάποιες παρουσιάσεις εταιρειών σε κλειστό κύκλο συνεργατών. Μία από αυτές πραγματοποιήθηκε και στο CES 2020, με τον επικεφαλής της Samsung, κ. DJ Koh, να αποκαλύπτει το όνομα του νέου αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας, αλλά και την πρόθεση της να ακολουθήσει νέο δρόμο για τη σειρά Samsung Galaxy S σε ό,τι αφορά την ονομασία της.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, ο DJ Koh λίγο πολύ επιβεβαίωσε πως θα δούμε τρία μοντέλα στο Unpacked Event της 11ης Φεβρουαρίου 2020, με τις ονομασίες τους να είναι Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra.

Σε ό,τι αφορά το νέο αναδιπλούμενο smartphone, θα πρέπει μάλλον να ξεχάσουμε την ονομασία Galaxy Fold 2. Κατά πάσα πιθανότητα το clamshell αναδιπλούμενο θα ονομαστεί Samsung Galaxy Bloom και η εταιρεία θα στοχεύσει περισσότερο στο γυναικείο κοινό ηλικίας 20-30.

samsung-galaxy-bloom-leak.jpg

Επί τη ευκαιρία, ας δούμε και το νέο εντυπωσιακό render video που ετοίμασε η ιστοσελίδα LetsGoDigital για το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung.

[via]

Loading