Razer Kishi: Το τηλεχειριστήριο που μετατρέπει το smartphone σε Nintendo Switch [CES 2020]

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, η Razer παρουσίασε το Junglecat, ένα σετ από τηλεχειριστήρια που κουμπώνουν αντιδιαμετρικά στα Android smartphones και επικοινωνούν μαζί τους μέσω Bluetooth για μια εμπειρία gaming που θυμίζει σαφέστατα το Nintendo Switch. Τώρα, στο CES 2020 η εταιρεία αποκαλύπτει τη μετεξέλιξη αυτής της κατασκευής και φέρνει συμβατότητα με τα iPhone.

Το Razer Kishi υπόσχεται “μηδενική καθυστέρηση” στο mobile gaming, διότι υπάρχει η δυνατότητα να το συνδέσεις μέσω της υποδοχής USB Type-C (Android) ή Lighting (iOS). Είναι συμβατό με όλα τα smartphones, όλα τα παιχνίδια και τις game streaming υπηρεσίες (π.χ. Stadia, xCloud, GeForce NOW).

razer-kishi-2.jpg
  • Android Smartphones: Samsung Galaxy S8/S8+/S9/S9+/S10e/S10/S10+/Note 8/Note 9/Note 10/Note 10+, Google Pixel 2/2 XL/3/3XL/4/4XL, κ.ά. με Android 7.0 Nougat ή μεταγενέστερη έκδοση
  • iOS Smartphones: iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max, iPhone XR/XS/XS Max, iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus

Στο αριστερό υπάρχει αναλογικό stick, ένα D-pad, το κουμπί select και δύο triggers, ενώ στο δεξί ένα δεύτερο αναλογικό stick, η διάταξη των κουμπιών ABXY, το κουμπί start και δύο αντίστοιχα triggers. Η ένωση τους γίνεται επάνω σε μια ειδική βάση, όπως ακριβώς σε αυτά της Nintendo. Η φόρτιση τους γίνεται μέσω υποδοχής USB Type-C, η σύνδεση με το smartphone μέσω Bluetooth (αλλά δεν υποστηρίζονται οι συσκευές iOS) και η αυτονομία τους είναι αρκετή για 100 ώρες παιχνιδιού με μια φόρτιση.

Το Razer Kishi θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του. Πιθανότατα, όμως, θα κοστίζει όσο το Junglecat, δηλαδή κοντά στα €120.

razer-kishi-3.jpg
Loading