Google Assistant: Οι νέες λειτουργίες που ανακοινώθηκαν στο CES 2020

Η Google περιόρισε και πάλι την παρουσία της στο Las Vegas στις εξελίξεις που αφορούν τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Η εταιρεία ανακοίνωσε ορισμένες νέες λειτουργίες στο CES 2020, οι οποίες θα εμφανιστούν μέσα στη χρονιά και δυστυχώς ως επί το πλείστον μόνο για την αγορά των ΗΠΑ.

Προγραμματισμένες ενέργειες: Με μια εντολή θα μπορείς να ζητάς από τον Google Assistant να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές του σπιτιού για την εκτέλεση διάφορων ενεργειών. Για παράδειγμα, θα μπορεί να ανοίγει αυτόματα την καφετιέρα την ώρα που έχεις δηλώσει.

Υποστήριξη για περισσότερες συσκευές: Στην πλατφόρμα Google Home θα προστεθούν μέσα στο 2020 περισσότερες από 20 νέες συσκευές όπως κλιματιστικά, ιονιστές, καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες κ.ά.

Σημειώσεις: Θα μπορείς να ζητάς από τον Google Assistant να αφήνει ένα εικονικό σημείωμα - υπενθύμιση στην οθόνη της συσκευής, το οποίο θα μπορούν να δούν όλοι μόλις την ανοίξουν.

Υπαγόρευση κειμένων: Η Google σκοπεύει να ενεργοποιήσει λειτουργία υπαγόρευσης μεγάλων κειμένων σε 42 γλώσσες, με τον Assistant να σκρολάρει αυτόματα καθώς προχωρά στο κείμενο, ενώ θα τονίζει στον χρήστη σε ποιο σημείο βρίσκεται.

Διαγραφή ιστορικού: Η διαδικασία διαγραφής του ιστορικού επικοινωνίας με τον Google Assistant θα απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο. Για παράδειγμα, θα μπορείς απλά αν δώσεις εντολή διαγραφής όσων είπες την περασμένη εβδομάδα.

[Google]

Loading