Η Facebook σου επιτρέπει πλέον να προσθέτεις τραγούδια στις φωτογραφίες και τα videos σου

Οι δοκιμές είχαν ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα, αλλά πλέον είναι επίσημο για όλους τους χρήστες. Η Facebook λανσάρει τη δυνατότητα να προσθέτεις τραγούδια σε αναρτήσεις φωτογραφικών και videos στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά και στα Stories.

Για να δεις την επιλογή προσθήκης τραγουδιού θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη Facebook Camera ή να επιλέξεις μια φωτογραφία ή video από τη γκαλερί σου, στη συνέχεια να πατήσεις στο εικονίδιο των stickers και να επιλέξεις αυτό που αντιστοιχεί στη μουσική. Το κοινωνικό δίκτυο θα σου εμφανίσει μια λίστα με τραγούδια για να επιλέξεις, ενώ θα μπορείς να "κόψεις" ακριβώς το σημείο του τραγουδιού που επιθυμείς να παίζει (π.χ. το ρεφραίν).

Αφότου ολοκληρώσεις τη διαδικασία, τότε η ανάρτηση με το τραγούδι θα εμφανιστεί στο λογαριασμό σου και θα αποκαλύπτει τον τίτλο του τραγουδιού και τον καλλιτέχνη. Φυσικά, μπορείς να αλλάξεις θέση σε αυτές τις πληροφορίες και να προσθέσεις και άλλα από τα διαθέσιμα φίλτρα και stickers.

Παράλληλα, η Facebook ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη λειτουργία Lip Sync και στα Pages, ενώ προσθέτει και τους στίχους για όποιον θέλει να τους βλέπει για να τραγουδά πιο εύκολα.

Τέλος, η Facebook θα λανσάρει σύντομα μια νέα μουσική κατηγορία για τα προφίλ των χρηστών, η οποία θα είναι αρκετά πιο διαδραστική σε σύγκριση με σήμερα. Οι μουσικοί θα μπορούν να προσθέσουν ολόκληρα τραγούδια στο προφίλ τους και να τα καρφιτσώνουν στην κορυφή για να φαίνονται πρώτα στους επισκέπτες, όπως και να συνοδεύουν το τραγούδι με video ή γκαλερί φωτογραφιών.

[Facebook]

Loading