Fast and Furious 9: Νέο εκρηκτικό trailer, πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της πετυχημένης σειράς ταινιών Fast and Furious, προαναγγέλλοντας τον ερχομό της ένατης ταινίας. Στο νέο τρέιλερ του Fast and Furious 9, οι θεατές προετοιμάζονται με την πολλά υποσχόμενη δράση, όπως πάντα, άλλωστε.

Το σενάριο της ταινίας θέτει τον Dom Toretto (Vin Diesel) και την Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) να βιώνουν μια ήσυχη ζωή με τον γιο τους, Brian στην επαρχία. Ωστόσο, ο Dom μαζί με την ομάδα-οικογένειά του αναγκάζεται να φέρει εις πέρας άλλη μια πρόκληση, μια παγκόσμια καταστροφή με αντίπαλο τον Jakob (John Cena).

Ο Dom, προκειμένου να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά, έρχεται αντιμέτωπος με τον Jakob, έναν επαγγελματία δολοφόνο και οδηγό υψηλής απόδοσης, που τυγχάνει να είναι ο «ξεχασμένος» αδερφός του. Η δυσκολία της υπόθεσης, όμως, δεν σταματά εκεί, καθώς ο Dom και η ομάδα του θα αντιμετωπίσουν ξανά και την Cipher (Charlize Theron), της οποίας συνεργός είναι ο Jakob.

Η πολυαναμενόμενη ταινία δράσης λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο έως το Τόκιο, από την Κεντρική Αμερική μέχρι το Εδιμβούργο και από ένα μυστικό καταφύγιο στο Αζερμπαϊτζάν μέχρι τους δρόμους της Τιφλίδας.

Το Fast and Furious 9, παρότι είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες τον Μάιο του 2020, η πανδημία του κορονοϊού καθυστέρησε την πρεμιέρα της. Η Universal, όμως, μετά τον εμβολιασμό μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Αμερικής ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading