Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Garmin Vivofit (activity tracker) [Update]

Garmin Vivofit διαγωνισμός

Το Techgear.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το εκπληκτικό Garmin Vivofit (διαθέσιμο προς 119€ από το eGalaxy.gr) και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάασταση!

Το Garmin Vivofit είναι ένα κομψό και ελαφρύ fitness band σχεδιασμένο για να μετατρέψει τις καλές προθέσεις σε υγιεινή συνήθεια! Είναι το μόνο fitness band που υποδέχεται το χρήστη με έναν πλήρως εξατομικευμένο ημερίσιο στόχο, καταγράφει την πρόοδο και του υπενθυμίζει όταν είναι ώρα κινηθεί.

Στην οθόνη του που είναι διαρκώς ενεργή μπορείτε να δείτε βήματα, αντίστροφη μέτρηση για το στόχο σας, θερμίδες, απόσταση και ώρα.

Η αυτονομία του Vivofit ξεπερνά τον ένα χρόνο με τις μπαταρίες του να αντικαθίστανται από χρήστη και είναι αδιάβροχο μέχρι 50μ. βάθος για να μην το αποχωρίζεστε ποτέ. Είναι συμβατό με αισθητήριο καρδιακών παλμών ANT+™ για να το χρησιμοποιείτε στις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του εκπληκτικού δραστηριογράφου Garmin vívofit!

Update: Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Τρύφων Ν. (sou*****t@hotmail.gr), ο οποίος έχει ειδοποιηθεί ήδη με email από την εφαρμογή που χρησιμοποιούμε. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι τις 31/04/14, επαναλαμβάνεται η κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 για την παραλαβή του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Loading