Εορτασμός της Singles Day και στο Gearvita με μεγάλες προσφορές

Ακόμη ένα online κατάστημα ξεκινά από σήμερα τον εορτασμό της περίφημης Singles Day στην Κίνα (11 Νοεμβρίου) με μεγάλες εκπτώσεις σε πληθώρα συσκευών παντός είδους, όπως smartphones, tablets, αξεσουάρ κλπ. Σειρά παίρνει, λοιπόν, το Gearvita από σήμερα μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Στην κεντρική σελίδα της εκπτωτικής ενέργειας θα δείτε ότι είναι χωρισμένη σε έξι διαφορετικές κατηγορίες: Daily Flash Sale, Cool Add-ons, Smartphones & Tablets, Electronics, Computers & Networking και Smart Home.

Στην 1η κατηγορία Daily Flash Sale περιλαμβάνονται καθημερινά νέα flash deals για διάφορα προϊόντα. Ειδικά για σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσφορά για το gaming smartphone Xiaomi Black Shark (6GB + 64GB) που μπορείτε να αποκτήσετε με €340.18, αλλά και η έξυπνη σκούπα Xiaomi Roborock S50 στα €254.02. Κάθε μέρα, ωστόσο, θα ανανεώνεται η εξάδα των προϊόντων στα flash deals.

Στην κατηγορία Cool Add-ons θα βρείτε φθηνά gadgets σε τιμή μόλις €8.78, αρκεί να έχετε πραγματοποιήσει αγορά κάποιου προϊόντος που κοστίζει περισσότερο από $50 (περίπου €44). Τα πιο ενδιαφέροντα είναι το mini Bluetooth subwoofer και το Bluetooth headset της Xiaomi.

Επόμενη κατηγορία η Smartphone & Tablet με αρκετές αξιόλογες επιλογές, όπως τα Xiaomi Redmi Note 6 Pro (4GB + 64GB) στα €184.63 και Xiaomi Pocophone F1 (6GB + 128GB) σε τιμή €304.21. Δεν γνωρίζουμε αν η λίστα θα ανανεώνεται καθημερινά, οπότε θα τσεκάρουμε ξανά αύριο.

Στην 4η κατηγορία βρίσκουμε τα Electronics, με συσκευές όπως είναι το νέο Honor Band 4 Running Edition σε τιμή €20.21, το Xiaomi Mi Band 3 σε τιμή €26.37 και το Xiaomi Bluetooth Speaker 2 Wireless σε τιμή €20.21, ενώ στην πέμπτη κατηγορία Computer & Tablets συμπεριλαμβάνονται τα Xiaomi Mi Pad 4 σε τιμή €304.21, το Xiaomi Mi Box S σε τιμή €61.54 και η Samsung EVO Plus 256GB στα €8.43.

Στην τελευταία κατηγορία Smart Home υπάρχουν διάφορα προϊόντα για το σπίτι, όπως έξυπνοι λαμπτήρες, οδοντόβουρτσες, θερμοστάτες, ασύρματοι φορτιστές κλπ.

Υπενθυμίζουμε ότι και στο Gearvita προσφέρεται ως μέθοδος αποστολής η EU/HKEU Priority Line με ένα μικρό επιπλέον κόστος, για να μην έχετε έξτρα χρεώσεις από το τελωνείο.

Loading