The Sopranos: Ειδική έκδοση της Monopoly με θέμα την κορυφαία σειρά

Δεν υπάρχει οικογένεια και παρέα που δεν έχει βρεθεί γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly. Σε κάθε σπίτι είναι δεδομένο ότι θα βρεις μία Monopoly και πλέον η δραματική αστυνομική σειρά του HBO, The Sopranos αποκτά τη δική της Monopoly.

Επί της ουσίας, η Sopranos Monopoly αποδίδει όλη την ουσία της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς. Διαθέτει όλους τους κύριους χαρακτήρες και θα συναντήσετε εντυπωσιακές αλλαγές στο παιχνίδι που προσδίδουν μία απολαυστική ψυχαγωγική νότα στο παιχνίδι σας.

Στη σειρά The Sopranos πρωταγωνίστησε o James Gandolfini ως Tony Soprano, ένας Ιταλός-Αμερικανός που προσπαθούσε να εξισορροπήσει την προσωπική ζωή του με αυτή που ήταν άρρηκτα συνυφασμένη με το έγκλημα ενώ συγχρόνως αναζητούσε τρόπους να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού του. Η σειρά διήρκεσε από το 1999 έως το 2007. Δυστυχώς, ο James Gandolfini απεβίωσε το 2013. Ωστόσο, ο γιος του, ο Michael Gandolfini ανέλαβε τον ρόλο του αείμνηστου πατέρα του για τη συνέχεια της σειράς The Sopranos με τίτλο The Many Saints Of Newark.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading