6 χρόνια Geekbuying με κλήρωση για το Xiaomi Mi MIX 2s και μεγάλες εκπτώσεις

Το κατάστημα Geekbuying γιορτάζει τα 6 χρόνια λειτουργίας του και φυσικά δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η νέα μεγάλη εκπτωτική ενέργεια πραγματοποιείται σε τρία στάδια και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουνίου με μια μεγάλη κλήρωση για όσους προχωρήσουν σε κάποια αγορά, καθώς όλοι αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής για να κερδίσουν ένα Xiaomi Mi MIX 2s, αλλά και εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας $10.000!

Καθημερινά μέχρι και τις 12 Ιουνίου όσοι αγοράσουν προϊόν αξίας $60 και άνω θα πάρουν στα χέρια τους και το εκπτωτικό κουπόνι JEYDHTHL αξίας $6 (όριο 200 κουπονιών την ημέρα), ενώ υπάρχουν και ακόμη 4 εκπτωτικά κουπόνια για αγορά TV box, Xiaomi Redmi Note 5, Tronsmart Element T6 και Xiaomi Vacuum Cleaner Lite αξίας 8.88%, $11, $10 και $7 αντίστοιχα.

Ακολουθεί η κατηγορία με τα Flash Deals, δηλαδή αγορά ορισμένων προϊόντων με μεγάλη έκπτωση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων (όποιος προλάβει). Σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα 100 τεμάχια του OnePlus 6 που θα πωλούνται σε τιμή €467.98 από αύριο!

Έπειτα βλέπουμε σταθερές εκπτώσεις σε best seller προϊόντα, όπως είναι το Xiaomi Redmi Note 5 (4GB + 64GB) σε τιμή €185.66 και το VORKE V1 Plus Android TV Box (4GB + 64GB) σε τιμή €126.32.

Συνεχίζουμε με εκπτώσεις ανά εταιρεία, με αρκετά προϊόντα των Xiaomi, DJI, Ulefone και Jumper, ενώ στο τέλος βρίσκουμε προσφορές σε συσκευές που αποστέλλονται από τις αποθήκες του καταστήματος σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία για γρήγορη παράδοση χωρίς τελωνείο. Σημειώστε, πάντως, ότι αν το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε έρχεται από αποθήκη σε Κίνα ή Χονγκ Κονγκ, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ως τρόπο αποστολής το HKEU Priority Line με ένα μικρό έξτρα κόστος για να γλιτώσετε το τελωνείο.

Τέλος, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στην ξεχωριστή ιστοσελίδα του καταστήματος όπου συμπεριλαμβάνονται όλα τα εκπτωτικά κουπόνια για πληθώρα συσκευών!

Loading