ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για όλους

  • Ισχυρές επιδόσεις το 2023 και νέα προϊόντα το 2024

Από τη στιγμή που το smartphone έγινε προέκταση του χεριού μας, το ενδεχόμενο σε κάποια φάση να χρειαστεί επιδιόρθωση για οποιοδήποτε λόγο είναι μάλλον κάτι παραπάνω από βέβαιο. Αυτό συνέβη πριν από μερικές ημέρες και σε μια φίλη μου, η οποία μου τηλεφώνησε διότι χρειαζόταν το smartphone της για μια φωτογράφιση σε showroom, αλλά της γλίστρησε από τα χέρια και έσπασε η οθόνη του! “Πες μου που να πάω για να γίνει η δουλειά μου γρήγορα, αξιόπιστα και χωρίς να πληρώσω πολλά!”. Η απάντηση ήταν εύκολη: ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Με περισσότερα από 250 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τεχνογνωσία πολλών ετών, δεν υπάρχει περίπτωση, να μην βρεις κάποιο δίπλα σου, αλλά και να μην σε εξυπηρετήσουν ταχύτατα.

Δεν χρειάστηκε να πω κάτι άλλο. Η φίλη μου έσπευσε στον ΓΕΡΜΑΝΟ της γειτονιάς της, όπου ένας εξειδικευμένος τεχνικός εξέτασε τη συσκευή και τη διαβεβαίωσε ότι η αντικατάσταση θα διαρκέσει λίγη ώρα για να την πάρει ξανά στα χέρια της σαν καινούργια και με γνήσιο ανταλλακτικό. Πράγματι μέσα στην επόμενη ώρα η συσκευή ήταν έτοιμη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί το Νο1 προορισμό για service κινητών και προϊόντων τεχνολογίας.

Το service, όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφτεί κάποιος ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η εγγύτητα, η μεγάλη γκάμα προϊόντων, οι ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και οι ίδιοι οι πωλητές του, τον έχουν φέρει ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί μια one stop shop επιλογή για οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία.Βλέπετε, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν ένα εύρος προγραμμάτων και υπηρεσιών COSMOTE, για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet και Τηλεόραση, ενώ παράλληλα διαθέτουν από smartphones, tablets, laptops, τηλεοράσεις, smartwatches και gaming, μέχρι ηλεκτρικά ποδήλατα και hoverboards. 

Πρόσφατα μάλιστα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διεύρυνε το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο και με μικροσυσκευές για το σπίτι. Από κορυφαία brands και σε συμφέρουσες τιμές. Κάτι που δεν γνώριζε η φίλη μου, η οποία κατά τη διάρκεια της αναμονής της βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει σχετικά τον Tech Expert του καταστήματος και με την βοήθειά του να επιλέξει τις κατάλληλες συσκευές που ταίριαζαν στις ανάγκες της: μια φριτέζα αέρος και μια ρομποτική σκούπα που ονειρευόταν να αποκτήσει εδώ και καιρό.

Συσκευές για την κουζίνα και την προετοιμασία του φαγητού, συσκευές προσωπικής περιποίησης, καθαρισμού και φροντίδας για το σπίτι, αλλά και συσκευές για το ιδανικό κλίμα και την θέρμανση  είναι πλέον διαθέσιμες στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Κάποιες, μάλιστα, από αυτές μπορούν να τις ελέγχουν οι χρήστες και εξ αποστάσεως, μέσα από το smartphone ή το tablet τους, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στο σπίτι. Το Smart Home είναι, άλλωστε, μια ακόμα προϊοντική κατηγορία στην οποία δίνει έμφαση ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Στα καταστήματά του οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα smart προϊόντων, τα οποία στη συνέχεια τεχνικοί της COSMOTE αναλαμβάνουν να εγκαταστήσουν και να συνδέσουν στο έξυπνο σπίτι.

Εξαιρετική πορεία το 2023 και υψηλοί στόχοι για το 2024

Η περίπτωση της φίλης μου είναι μία μόνο από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2023 η εταιρεία κατέγραψε 13,5 εκατ. πελάτες, ανάπτυξη σε όλες τις βασικές κατηγορίες προϊόντων, αυξημένο τζίρο προϊόντων και επίτευξη όλων των στόχων της στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Ειδικά για την κατηγορία των κινητών, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέμεινε στην 1η θέση, ενώ το μερίδιο αγοράς στα αξεσουάρ, τα smartwatches, τα gadgets και τις τηλεοράσεις ήταν επίσης υψηλό. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και για τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως τα G Click & Connect, G Warranty Plus και G Photoprint.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι στόχοι της ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το 2024 παραμένουν υψηλοί με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών (ιδιωτών και επιχειρήσεων). Θα συνεχίσει να ενισχύει τα καταστήματά του με νέα G Prime σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερα digital στοιχεία, αλλά και με βελτιωμένο e-shop, ενώ το άνοιγμα σε νέες κατηγορίες εκτιμάται ότι θα δώσει στον ΓΕΡΜΑΝΟ περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Loading