Google Photos: Διαθέσιμη η δυνατότητα αλλαγής του bokeh effect από την εφαρμογή και τα Live Albums

Η Google αναβαθμίζει την εφαρμογή της υπηρεσίας Google Photos και φέρνει ορισμένες νέες λειτουργίες που είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό, όπως τα Live Albums και τη δυνατότητα να αλλάζεις το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή και όχι από το smartphone.

Με τη νέα αναβάθμιση του Google Photos, ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε άλμπουμ έχει δημιουργήσει σε Live Album, αρκεί να επιλέξει τους ανθρώπους ή τα κατοικίδια που θέλει να βλέπει και η υπηρεσία θα προσθέτει αυτόματα τις φωτογραφίες τους στο συγκεκριμένο άλμπουμ. Στη συνέχεια, αυτά μπορεί να τα μοιραστεί με οποιονδήποτε επιθυμεί και να ζητά από τη Google να του εμφανίσει συγκεκριμένες φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτά με φωνητικές εντολές (π.χ. δείξε μου τις φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη). Η λειτουργία Live Albums λανσάρεται σε αρκετές χώρες σε όλο τον κόσμο για Android, iOS και web.

Επιπλέον, οι χρήστες θα βρουν το νέο εργαλείο διαχείρισης του βάθους πεδίου που τους επιτρέπει να ρυθμίσουν ανάλογα με τα γούστα τους το θόλωμα στο φόντο ή ακόμη και να αλλάξουν την εστίαση στα πορτραίτα που έχουν τραβήξει. Επίσης, μπορούν να αλλάξουν τονίσουν ακόμη περισσότερο το αντικείμενο της φωτογραφίας διατηρώντας το χρώμα του και αλλάζοντας το φόντο σε ασπρόμαυρο.

Τέλος, οι χρήστες των φρέσκων Pixel 3 και Pixel 3 XL θα μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμη καλύτερα τη λειτουργία Top Shot (αυτόματη λήψη εναλλακτικών φωτογραφιών σε HDR+ και πρόταση της καλύτερης στον χρήστη), καθώς θα βλέπουν αυτές τις προτάσεις απευθείας στην εφαρμογή Google Photos για να διαλέξουν αυτή που τους αρέσει περισσότερο.

[Google]

Loading