Half-Life: Alyx, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Valve προχώρησε στην ανακοίνωση του Half-Life: Alyx, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στη θρυλική σειρά, αλλά αυτή τη φορά αποκλειστικά για τα VR headsets. Τώρα, η εταιρεία ανακοινώνει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, 23 Μαρτίου 2020, και παράλληλα αποκαλύπτει την καταληκτική ημερομηνία για όσους θέλουν να παίξουν εντελώς δωρεάν τα προηγούμενα Half-Life μέσα από την πλατφόρμα Steam.

Στο Half-Life: Alyx, η υπόθεση αφορά την Alyx και τον Eli Van, οι οποίοι προσπαθούν να στήσουν την Αντίσταση των ανθρώπων απέναντι στη Combine. Ο κεντρικός ρόλος έχει δοθεί στην Alyx και το gameplay συμπεριλαμβάνει μάχη, εξερεύνηση και επίλυση γρίφων σε μια γεμάτη ιστορία. Η εταιρεία διευκρινίζει μάλιστα ότι το μέγεθος του Half-Life: Alyx είναι συγκρίσιμο με αυτό του Half-Life 2.

Να σημειωθεί ότι το Half-Life: Alyx είναι playable με διάφορους τρόπους σε VR περιβάλλον. Μπορείς να παίξεις στο μέγεθος δωματίου αλλά και καθιστός, με ανάλογη ρύθμιση του συστήματος διαχείρισης.

Το Half-Life: Alyx θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όσους αγοράσουν το Valve Index, αλλά και για αυτούς που απλά αγόρασαν τα Index controllers χωρίς τη συσκευή.

Loading