Harman Kardon Citation: Ένα όμορφο, έξυπνο και ρυθμιζόμενο σύστημα ήχου

Ο σύγχρονος, απαιτητικός μουσικόφιλος αναζητά προϊόντα που συνδυάζουν αισθητική, design και τεχνολογία καινοτομίας. Προϊόντα τα οποία να μπορούν να συνδυαστούν άψογα με την καθημερινότητά του. Όταν όμως αναφερόμαστε σε ένα multi-room σύστημα ηχείων αυτό σημαίνει: ευκολία στη χρήση και σύγχρονo design -ώστε τα ηχεία να ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι- σε συνδυασμό με superior ήχο, τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δυναμική πρόσβαση σε μουσικές υπηρεσίες streaming. Για περισσότερα από 65 χρόνια, η Harman Kardon είναι ο κορυφαίος ειδικός στον τομέα της ηχητικής μηχανικής και του σχεδιασμού, μαγεύοντας, εδώ και πολλές γενιές, κάθε χρήστη με τον υψηλής ποιότητας ήχο που προσφέρει. Η Harman Kardon παρουσιάζει τώρα το τελευταίο της επίτευγμα. τη νέα σειρά Citation. Συνδυάζοντας έναν καινοτόμο ακουστικό σχεδιασμό, που παρέχει High Definition Audio, με τεχνολογίες αιχμής –όπως οθόνη αφής LCD υψηλής ανάλυσης, λειτουργίες Chromecast & Airplay, συμπεριλαμβανομένου του Google Assistant- η σειρά Citation αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά του Ήχου, στο σπίτι.

Από σχεδιαστική σκοπιά, η φινέτσα που διακρίνει τη σειρά Citation της Harman Kardon είναι ασυναγώνιστη. Τα ηχεία διαθέτουν τον χαρακτηριστικό βιομηχανικό σχεδιασμό του brand, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε στοιχεία όπως οι κομψές λεπτομέρειες αλουμινίου. Τα υφάσματα των συσκευών είναι σχεδιασμένα από τον leader Ευρωπαίο κατασκευαστή ηλεκτρονικών Kvadrat και έρχονται σε δύο elegant αποχρώσεις: winter gray και classic black. Αυτός ο διαχρονικός σχεδιασμός έρχεται να ενώσει την τεχνογνωσία της Harman Kardon στον τομέα της μηχανικής του ήχου και της τεχνολογίας, με το στιλ και την φινέτσα της Kvadrat.

Η σειρά Citation προσφέρει μια δυναμική εμπειρία ακρόασης, προσφέροντας την επιλογή για χρήση των ηχείων ξεχωριστά ή την δημιουργία ενός ισχυρού, εντελώς ασύρματου συστήματος Home Cinema 5.1 καναλιών. Οι multi-room δυνατότητες τους, επιτρέπουν τον έλεγχο του όμορφου Ήχου της Harman Kardon από οποιοδήποτε δωμάτιο, είτε προέρχεται από μία μόνο πηγή μουσικής, είτε αναπαράγοντας διαφορετικά μουσικά κομμάτια σε διαφορετικά δωμάτια. Για να ολοκληρωθεί η απίστευτη απόδοση ήχου και η εξαιρετική σχεδίαση, η σειρά Citation διαθέτει επίσης λειτουργία Google Assistant. Ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει τις πιο δημοφιλείς και σύγχρονες μουσικές πλατφόρμες πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με την έξυπνη ενεργοποίηση φωνής της Google. Ο φωνητικός βοηθός της Google κάνει πολύ πιο εύκολες και απλές, πολλές στιγμές της καθημερινότητας του χρήστη, ο οποίος λέγοντας απλά "Hey Google", μπορεί να δημιουργήσει υπενθυμίσεις στο ημερολόγιό του, λίστες υποχρεώσεων, να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα, να ελέγξει έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά ακόμα.

Επιπλέον, τα ηχεία της σειράς Harman Kardon Citation διαθέτουν ενσωματωμένο Chromecast, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε πάνω από 300 υπηρεσίες μουσικής και βίντεο ποιότητας HD. Μόλις ένα smartphone, tablet ή φορητός υπολογιστής συνδεθεί στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με ένα ηχείο Citation, μπορεί να "μεταδώσει" την πιο πρόσφατη κυκλοφορία από τα top charts ή μία λίστα αναπαραγωγής από εφαρμογές συμβατές με Chromecast.

Η σειρά ηχείων Citation αποτελείται από διάφορες επιλογές ηχείων για την κάλυψη των αναγκών κάθε απαιτητικού ακροατή, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών επιλογών ηχείων όπως soundbars, subwoofer και tower ηχεία.

Η πλήρης σειρά Ηarman Kardon Citation είναι σταδιακά διαθέσιμη σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των μοντέλων της σειράς, κυμαίνονται από €199,00 έως €2499,00 .

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά Citation της Harman Kardon μπορείτε να βρείτε στο www.wavemotion.gr/el/citation-story-page.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading