HBO Max: Εγκαίνια στην Ευρώπη στις 26 Οκτωβρίου 2021

Η υπηρεσία HBO Max καταφθάνει επιτέλους στην Ευρώπη στις 26 Οκτωβρίου και οι πρώτες χώρες που θα έχουν την χαρά να την απολαύσουν είναι η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Ισπανία και η Ανδόρα. Εν συνεχεία, θα επεκταθεί εντός του 2022 στην Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Από τη λίστα των χωρών απουσιάζουν μεγάλες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία και η Γερμανία. Το HBO δεν διαθέτει αυτόνομες υπηρεσίες σε αυτές τις χώρες, αλλά αντίθετα επέλεξε να αδειοδοτήσει το περιεχόμενό του σε τοπικούς φορείς, ενώ υπόσχεται την επέκταση της υπηρεσίας σε επιπρόσθετες χώρες το επερχόμενο έτος.

Ο επικεφαλής του HBO Max, Johannes Larcher δήλωσε:

Οι ταινίες και οι σειρές της WarnerMedia όπως ο Χάρι Πότερ, το Game of Thrones και το The Big Bang Theory παρακολουθούνται διακαώς από τους θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη. Η υπηρεσία HBO Max δημιουργήθηκε για να τους παρέχει την πιο βολική εμπειρία προβολής προκειμένου να παρακολουθούν μία τεράστια γκάμα τίτλων.

Η υπηρεσία HBO Max περιλαμβάνει περιεχόμενο της Warner Bros., του HBO, του DC και του Cartoon Network, καθώς και νέο περιεχόμενο που χαρακτηρίζεται ως Max Originals.

Επί του παρόντος, δεν έχει γνωστοποιηθεί το κόστος της συνδρομής του HBO Max για τους ευρωπαίους πελάτες. Σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε νέα ενημέρωση...

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading