Honor Band 6: Επίσημα με οθόνη 1.47'' AMOLED και τιμή μόλις €32

Η Honor αποκάλυψε σήμερα στην Κίνα το Honor Band 6, ένα νέο fitness tracker που σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πρώτο στον κόσμο με “full-screen οθόνη”. Διαθέτει AMOLED panel 1.47’’ ανάλυσης 368 x 194 και μοιάζει περισσότερο με το Watch ES που είδαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρά με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς.

Το Honor Band 6 θα διατίθεται με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για το λουράκι, περιλαμβάνει φυσικό κουμπί στο καντράν για ευκολότερη διαχείριση, είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 50m, διαθέτει οπτικό αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, λειτουργία μέτρησης SpO2 (κορεσμός οξυγόνου στο αίμα), πληθώρα προγραμμάτων προπόνησης και μπαταρία 180mAh. Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η αυτονομία του, αλλά με δεδομένο ότι το Honor Band 5 έφτανε τις 14 ημέρες, δεν θα μας έκανε εντύπωση τουλάχιστον ένα 10ημερο λόγω της μεγαλύτερης οθόνης.

Το Honor Band 6 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα στα 249 yuan (περίπου €32) και 289 yuan (περίπου €37) για την έκδοση με NFC. Προς το παρόν δεν έχουμε ενημέρωση για την Ευρώπη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading