HONOR: Πούλησε 2 δισ. συσκευές παγκοσμίως το 2020

Ο συνολικός αριθμός των συσκευών (smartphones/wearables / προϊόντα IoT) που διέθεσε η HONOR παγκοσμίως το 2020 ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου και CEO της εταιρείας, George Zhao.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι εν μέσω μιας δύσκολης χρονιάς σε όλα τα επίπεδα, το brand κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει το μερίδιο της σε κάποιες αγορές. Μία από αυτές τις αγορές είναι και η Ελλάδα, όπου η HONOR αύξησε σημαντικά το μερίδιο της στην κατηγορία των smartbands κατέχοντας τις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις.

Στις αρχές τις φετινής χρονιάς, ο George Zhao είχε δηλώσει ότι το brand έχει ένα νέο όραμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να πρωταγωνιστήσει στην αγορά smartphone. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να παρουσιάσει κινητά flagship επιπέδου με πολύ προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό σχεδιασμό.

Το brand έχει κάνει γνωστό ότι θα παρουσιάσει πολλά καινούργια smartphone μέσα στο 2021. Κάποια από αυτά θα ανήκουν στην flagship κατηγορία και θα απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν την τελειότητα όσον αφορά στη κινητή τους συσκευή.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ξεχωριστό design και premium υλικά για το οποίο διακρίνεται το brand, μπορούν να δώσουν στην HONOR την ώθηση που χρειάζεται για να πρωτοστατήσει στην αγορά smartphone.

Οι πρώτες αποκαλύψεις για τα νέα smartphone θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading