House of the Dragon: Νέες πληροφορίες από το «αφεντικό» του HBO

To prequel του Game of Thrones, House of the Dragon έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή των γυρισμάτων του και ο Casey Bloys από το HBO ανέφερε ότι είναι η μοναδική σειρά που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, δίνοντας περισσότερες διευκρινίσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις επερχόμενες παραγωγές της δημοφιλούς σειράς.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Bloys είπε ότι το HBO θα αποφασίσει στην πορεία με βάση τα σενάρια και τις ιστορίες που θα εκτυλιχθούν από το House Of the Dragon πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες σειρές του Game Thrones.

Τα καλά νέα με το Game of Thrones είναι ότι όσα κάνεις γίνονται ειδήσεις. Κάθε σενάριο που έχει αναπτυχθεί ή οποιαδήποτε ιδέα βλέπει το φως της δημοσιότητας ... και οι άνθρωποι υποθέτουν ότι βρίσκονται σε παραγωγή. Η μοναδική σειρά του Game of Thrones που παράγεται αυτή τη στιγμή είναι το House of the Dragon. Έχουμε διάφορα άλλα σενάρια σε εξέλιξη, και όπως όλα τα άλλα θα πάρουμε μια απόφαση με βάση τα σενάρια και τις ιστορίες που μας αρέσουν. Έτσι δεν υπάρχει άλλο πράσινο φως για μία νέα σειρά αυτή τη στιγμή

Το House of the Dragon βασίζεται στο βιβλίο του George R. R. Martin, Fire & Blood. Η ιστορία ακολουθεί το House Targaryen και έχει οριστεί 300 χρόνια πριν από την ιστορία του Game of Thrones.

Οι πρώτες εικόνες του House of the Dragon κυκλοφόρησαν πρόσφατα, παρουσιάζοντας τον Matt Smith ως πρίγκιπα Daemon Targaryen και την Emma D'Arcy ως την πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen. Το House of the Dragon έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading