Σειρά της HP να πειραματιστεί με laptop που διαθέτει δύο οθόνες, με την εταιρεία να παρουσιάζει επίσημα το ομολογουμένως εντυπωσιακό HP Omen X 2S. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες, το νέο gaming laptop διαθέτει μια κύρια οθόνη 15.6'' και μια δευτερεύουσα αφής 6.0'' (FHD) που καταλαμβάνει το μισό χώρο στο κάτω μέρος, έτσι ώστε να χωρά κανονικά το πληκτρολόγιο και το touchpad.

Σε αυτή τη δευτερεύουσα οθόνη μπορείς να προβάλεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις, όπως π.χ. ένα numpad ή να βλέπεις κάποιο συγκεκριμένο σημείο του χάρτη από ένα παιχνίδι ή να παρακολουθείς videos στο Twitch ή κάποιο chat.

Το λογισμικό πίσω από τη λειτουργία της δεύτερης οθόνης έχει κατασκευαστεί επίσης από την HP, έτσι ώστε να μη χρειάζεται έξτρα δουλειά για υποστήριξη της από τους δημιουργούς παιχνιδιών και άλλου λογισμικού.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HP Omen X 2S έρχεται με τρεις επιλογές για το κύριο panel (1080p στα 144Hz ή 1080p στα 240Hz ή 4K HDR στα 60Hz), επεξεργαστή Intel Core i7/i9 9ης γενιάς, κάρτα γραφικών έως Nvidia RTX 2080 Max-Q, έως 32GB μνήμη RAM και έως 1TB αποθηκευτικό χώρο, με το λειτουργικό σύστημα να είναι Windows 10. Το πάχος του είναι περίπου 20mm, άρα σχετικά λεπτό για gaming laptop.

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο σε τιμή από $2100.

[via]

Advertisements